Víťazky Miss Slovensko 2020 a ich nezabudnuteľné večerníčky

Všetky ženy z #MISS FAMILY podporili kampaň PINK október – Breast Cancer Awareness Month
22. októbra 2020
Aký bude 26. ročník súťaže Miss Slovensko?  
13. novembra 2020
Všetky ženy z #MISS FAMILY podporili kampaň PINK október – Breast Cancer Awareness Month
22. októbra 2020
Aký bude 26. ročník súťaže Miss Slovensko?  
13. novembra 2020

Takto sa doma cítia najpohodlnejšie. Tohtoročné víťazky Miss Slovensko 2020 vymenili vysoké lodičky za pohodlné Fusakle a s radosťou si zaspomínali na svojich obľúbených detských hrdinov či rozprávky. Práve v týchto dňoch totiž vychádza špeciálna edícia venovaná večerníčkom, ktoré boli kedysi v Česko-Slovensku najviac populárne.

,,Hneď ako som videla celú kolekciu 12 motívov, bola pre mňa jasnou voľbou rozprávka Bob a Bobek a tmavší model s pánom Večerníčkom,“ hovorí s úsmevom Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu, ktorá rozprávky miluje a spolu so svojou mladšou sestrou si ich užíva najmä počas Vianoc.

 

Podobne sú na tom aj ďalšie dve víťazky. Šarmantná Kristína Víglaská, ktorá si dáva na veselých detailoch záležať. ,,Takže voľba bola jasná – dvojica zábavných kamarátov Lolek a Bolek,“ povedala a ako dodala, Fusakle si obľúbila aj kvôli tomu, že sa snaží čo najviac podporovať produkty, ktoré sú vyrobené na Slovensku a s veselými motívmi bojujú proti každodennému stereotypu či šedosti.

Rovnako je na tom aj Viktória Podmanická, I. vicemiss Slovensko 2020. S úsmevom ale priznala, že niektoré večerníčky z tejto výnimočnej edície si kvôli svojmu veku nepamätala. ,,Len z počutia viem, že mali špeciálnu zvučku so špeciálnymi postavičkami. Z tejto edície som si ale vybrala hneď. Vtipných majstrov  A je to!“ dodala s úsmevom 18-ročná Viktória, pre ktorú sú Fusakle i večerníčky vždy aj symbolom Vianoc. ,,Darovala som ich aj minulý rok bratom. Viem, že vždy vďaka 90-percentnej bavlne zahrejú,“ hovorí.

 

 

Foto: Berta Švarc Photographer

 

Zdieľajte