Aký bude 26. ročník súťaže Miss Slovensko?  

Víťazky Miss Slovensko 2020 a ich nezabudnuteľné večerníčky
13. novembra 2020
Víťazky Miss Slovensko 2020 premiérovo v modeloch riaditeľa súťaže Michaela Kováčika
7. decembra 2020
Víťazky Miss Slovensko 2020 a ich nezabudnuteľné večerníčky
13. novembra 2020
Víťazky Miss Slovensko 2020 premiérovo v modeloch riaditeľa súťaže Michaela Kováčika
7. decembra 2020

Víťazky 25.ročníka Miss Slovensko

 

Pracovný tím projektu MISS SLOVENSKO už začal s prípravami na ďalší ročník. Hoci je celosvetová situácia zatiaľ nepriaznivá,  veríme, že sa jedného dňa zlepší a v tradícii, ktorá má viac ako 25 rokov budeme môcť pokračovať. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov však 26. ročník oficiálne odštartuje až začiatkom roka 2021. V súťaži sa inak prakticky nič nemení.

 ,,Postup bude rovnaký ako v minulých rokoch. Dievčatá sa budú môcť prihlásiť online a z ich videovizitiek a prihlášok potom vyberieme semifinálovú zostavu. Samotné semifinále by sa malo konať pravdepodobne koncom februára a to spôsobom, ktorý budú umožňovať aktuálne bezpečnostné opatrenia, ktoré berieme s najväčším rešpektom,“ povedal pre TV JOJ riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik

Rovnako ako v minulom roku je vekový limit finalistiek stanovený od 18 do 25 rokov. Dievčatá musia byť slobodné, slovenskej štátnej príslušnosti a  bez výrazného tetovania či plastických úprav.

Dvanásť finalistiek po semifinále absolvuje niekoľkomesačnú prípravu, ktorá zahŕňa sústredenia, workshopy, zdokonaľovanie sa v chôdzi a spôsoboch či etikete mladých dám, fotenia, nakrúcania a napokon veľký finálový večer.  ,,Finále by malo byť v auguste 2021 a pevne verím, že celková situácia už bude oveľa lepšia,“ dodal Michael Kováčik, ktorého počas finálového večera 25.ročníka najviac mrzelo nariadenie, ktoré vylúčilo účasť divákov v sále.  ,,Všetko bolo dokonalé. Skvelé finalistky, stylingy, hudba i scéna. Jednoducho krásny večer. A potom prišlo rozhodnutie, ktoré sa nevysvetľovalo ľahko.  Ale ustáli sme to a ja si veľmi vážim všetkých našich sponzorov, že nás aj v tomto neľahkom období podržali. Neviem si predstaviť väčšiu pochvalu a prejav dôvery ako to, že idú s nami do toho ďalej,“ dodal Michael Kováčik, ktorý sa ujal funkcie riaditeľ koncom roku 2019.

Aktuálnou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2020 je Leona Novoberdaliu.

Zdieľajte