zenskyweb.sk: Miss Karolína Chomisteková: Chce byť ešte krajšia?

Miss Slovensko Karolína Chomisteková je štrnástou najkrajšou ženou sveta!
28. septembra 2013
Karolína zažiarila na titulke magazínu ONE
14. októbra 2013
Miss Slovensko Karolína Chomisteková je štrnástou najkrajšou ženou sveta!
28. septembra 2013
Karolína zažiarila na titulke magazínu ONE
14. októbra 2013

Najkrajšia Slovenka sa nedávno vrátila z celosvetovej súťaže, v ktorej sa umiestnila na skvelom 14. mieste. Objavili sme ju na veľtrhu krásy. Čo chcela na sebe skrášliť?

Jesenný veľtrh INTERBEAUTY je v plnom prúde a prináša širokú ponuku šminiek, noviniek v starostlivosti o pleť, telo a vlasy a najnovšie trendy v líčení. Keďže veľtrh je najmä o kráse, svojou prítomnosťou ho „skrášlila“ aj Miss Slovensko 2013 a najnovšie aj jedna z TOP 20 najkrajších žien sveta Karolína Chomisteková. Tá na svetovej súťaži Miss World 2013 v Indonézii v širokej konkurencii kandidátok z celého sveta obsadila 14. priečku.

Vizážisti na Karolíne predviedli, ako si krok za krokom nalíčiť oči a dosiahnuť podmanivý pohľad. Jedným z jesenných trendov líčenia sú tento rok práve dominujúce oči nalíčené v zemitých farbách a menej výrazné pery.
Ak sa chcete o najnovších trendoch dozvedieť viac, vyskúšať si líčenie na vlastnej koži a poradiť sa s odborníkmi na krásu, príďte na veľtrh INTERBEAUTY do Incheby. Súbežne vás privítajú veľtrhy BIOSTYL a ESOTERIKA, ktoré prinášajú produkty pre zdravie, biopotraviny a priblížia zásady zdravého životného štýlu.

Zdieľajte