Karolína zažiarila na titulke magazínu ONE

zenskyweb.sk: Miss Karolína Chomisteková: Chce byť ešte krajšia?
5. októbra 2013
Miss Slovensko v novom klipe kapely Walter Schnitzelsson
23. októbra 2013
zenskyweb.sk: Miss Karolína Chomisteková: Chce byť ešte krajšia?
5. októbra 2013
Miss Slovensko v novom klipe kapely Walter Schnitzelsson
23. októbra 2013

Zdroj FOTO: Magazín ONE / Lukáš Kimlička

Rozhovor so šéfredaktorom časopinu ONE Pavlom Mahdalom:

Čím Vás upútala Karolína Chomisteková, že ste si ju vybrali prezentovať kolekciu Fendi a nakoniec sa dostala aj na titulku vášho magazínu ONE?
Výber Karolíny nebol náhodný. Už keď som bol na finále Miss Slovensko 2013 v Bratislave, bola mojou favoritkou a počas finálového večera sa mi v hlave rodili plány ohľadom možnej spolupráce. Jej tvár je medzinárodná, výrazná, každého zaujme a to je to, čo sme potrebovali. Zároveň nás veľmi lákalo predstaviť víťazku miss ako skutočnú topmodelku nafotenú profesionálnym fotografom a vo hviezdnom stylingu. Takéto nadšené ohlasy na titulnú stranu a fotoeditoriál sme asi ešte ani nemali.

Koľko strán ma celý fotoeditoriál a ide len o značku Fendi?
Karolína je na titulnej strane a vo vnútri je desaťstranová fotostory s najnovšou kolekciou Fendi, ktorý poslal asi polovicu lookov z prehliadky len pre túto príležitosť. Ide o veľmi prestížnu záležitosť, pokiaľ značka formátu Fendi uvoľní na niekoľko dní taký objem oblečenia, na ktoré všetci čakajú.

Musel pred uverejnením prejsť celý fotoeditoriál, ktorý nafotil Lukáš Kimlička, schválením zo strany Fendi?
S Fendi spolupracuje náš časopis One už niekoľko rokov a v rámci dobrých vzťahov sme tento módny dom informovali o jednotlivých členoch tímu. Výberom Karolíny boli nadšení. Podľa ich slov je typickou ženou Fendi – je krásna, má ženské tvary, je sexy a každá žena sa s ňou môže stotožniť. Jednotlivé fotografie a titulnú stranu dostali hneď po tom, čo nám ich Lukáš Kimlička poslal. Za ich pochvalné slová sme nesmierne šťastní. Povedali, že hneď ako časopis vyjde, poputuje k Lagerfeldovali na stôl a vraj bude nadšený. Veľkú pochvalu dostal samozrejme aj Lukáš Kimlička. No a ja za to, že som Karolíne tak krásne vyhadzoval cop do vzduchu  Mysleli si totiž, že vlasy sú fotomontáž.

A ako by ste vy pomenoval celý editoriál jedným, možno dvoma slovami?
Na mysli mám jedno anglické slovo – fierce. Niečo veľmi intenzívne, sexi, emocionálne silné, divoké, naturalistické.

Všetky fotografie Magazín ONE / Lukáš Kimlička

Zdieľajte