Chomisteková na Art Film Feste zažiarila v šatách IVVE for inperia

Na dostihoch jedine elegantne!
3. júna 2013
Kráľovná vydražila kráľovské šampanské
30. júna 2013
Na dostihoch jedine elegantne!
3. júna 2013
Kráľovná vydražila kráľovské šampanské
30. júna 2013

Medzinárodný filmový festival Art Film Fest, ktorý sa v polovici júna konal v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne, si tohtoročné víťazky Miss Slovensko užili ako sa patrí. Celých šesť dní mali možnosť sledovať výber filmových noviniek a zažiť tú pravú festivalovú atmosféru.

Dievčatá zažiarili už na úvodnom ceremoniáli. Jeden z prítomných pánov privítal úradujúcu Miss Slovensko Karolínu Chomistekovú skutočne galantne – bozkom na ruku. Karolína bola v šatách od Veroniky Lokajíčkovej, ktorá ich vytvorila pod menom IVVE for inperia.sk doslova neprehliadnuteľná. Rovnako zažiarila aj na záverečnom ceremoniáli, kde odovzdávala jednu z filmárskych cien. V dlhých šatách od rovnakého módneho štúdia bola pasovaná za kráľovnú večera.

,,Šesť dní som si skutočne naplno užila. O Art Film Feste som počula veľa dobrého, ale bol ešte oveľa zaujímavejší a veselší ako som si myslela. Atmosférou a ľudmi, ktorí majú spoločnú lásku k filmu a vedia o nich zaujímavo rozprávať. Aj ja som síce zažila situáciu, že som sa do kina nedostala, ale to asi k festivalu s kvalitnými filmami patrí. Nakoniec, mohla som si ho pozrieť na druhý deň. Ďakujem za pozvanie a dúfam, že sa o rok vrátim opäť,“ povedala Chomisteková pre Festivalový denník AFF.

 

Zdieľajte