V tomto raji bude dovolenkovať Miss Slovensko 2012

Finalistky bude sprevádzať aj Majk Spirit
24. apríla 2012
Finalistky Miss Slovensko 2012 zažiaria zajtra na nablýskanej scéne
26. apríla 2012
Finalistky bude sprevádzať aj Majk Spirit
24. apríla 2012
Finalistky Miss Slovensko 2012 zažiaria zajtra na nablýskanej scéne
26. apríla 2012

Víťazka 17.ročníka MISS SLOVENSKO, ktorej meno sa dozvieme už tento piatok, okrem iného získa aj luxusnú dovolenku na Kapverdských ostrovoch s all inclusive do ultra 5-hviezdičkového hotela, ktorý budúcej MISS 2012 venuje CK Hydrotour. Konkrétne na ostrove Boa Vista, ktorý leží približne 580 km od Zeleného mysu v Senegale, medzi ostrovmi Sal a Maio.

Ostrov je tretím najväčším v súostroví a turistov láka najmä svojou nedotknutou prírodou. V okolitých vodách ostrova je možné nájsť priam „pohrebisko lodí“, ktoré prevážali ľudí, zlato a striebro z Ameriky do Európy. Vďaka tomu sa Boa Vista stala stredobodom záujmu potápačov nielen z Európy, ale i Ameriky. Hlavným mestom ostrova je mesto Sal Rei, ktoré je zároveň jeho obchodným a administratívnym centrom.

Medzinárodné letisko sa nachádza pri mestečku Rabil, na severozápade ostrova. Zaujímavosťou je zelené údolie Riberia Norte, ktoré je skutočnou oázou na ostrove pokrytom výlučne pieskom. Ostrov sa stal známy aj vďaka Boa Vista Ultra maratónu, ktorý sa koná každoročne v decembri za účasti pretekárov z celého sveta. Bežecké preteky dlhé 150 kilometrov sú skutočným dobrodružstvom, ktoré dokážu absolvovať len tí najvytrvalejší bežci.

Zdieľajte