Začalo sa hľadanie novej Miss Slovensko

Tvárou a hovorkyňou Miss Slovensko 2012 sa stala Magdaléna Šebestová
21. januára 2012
Semifinalistky Miss Slovensko 2012 vyberá aj moderátor Ľuboš Sarnovský
25. januára 2012
Tvárou a hovorkyňou Miss Slovensko 2012 sa stala Magdaléna Šebestová
21. januára 2012
Semifinalistky Miss Slovensko 2012 vyberá aj moderátor Ľuboš Sarnovský
25. januára 2012

V košickom hoteli Yasmin dnes odštartovali výberové kolá 17. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko. Všetky dievčatá prišla povzbudiť aj nová tvár a hovorkyňa projektu Magdaléna Šebestová, ktorá zasadla do kastingovej poroty. ,,Dievčatá sa budem snažiť čo najviac podporiť, keďže som pred niekoľkými rokmi prešla podobným výberom aj ja a potom moja sestra. Verím, že sa nám podarí vybrať zaujímavé semifinalistky, z ktorých neskôr vzíde finálová dvanástka a na záver krásna nová Miss Slovensko,“ povedala Šebestová.

Hľadanie novej Miss Slovensko bude pokračovať v utorok 24.1.2012 v Banskej Bystrici, kde do poroty zasadne aj ešte stále úradujúca kráľovná krásy Michaela Ňurciková. Tá príde priamo z dovolenky v Dominikánskej republike a na samotný kasting sa už teší. Dievčatá, ktoré sa tohto roku rozhodnú zabojovať o titul Miss Slovensko, prejdú pred komisiou dvoma kolami. Jedným je promenáda v plavkách a v rámci druhého absolvujú aj krátky pohovor. Až na jeho základe sa môžu dostať do semifinálového výberu, z ktorého vzíde nová finálová dvanástka.

Po Banskej Bystrici budú kastingy pokračovať v Žiline a napokon v Bratislave, kde sa 29. januára uskutoční aj neverejné semifinále, z ktorého vzíde finálová dvanástka Miss Slovensko 2012.


Organizátori: Produkčný dom FORZA, Oklamčák Production, TV JOJ
Generálni reklamní partneri: Viaderm – pre krásu zvnútra, Edymax Holding
Hlavní reklamní partneri: Stavoing SK, cestovná kancelária Hydrotour, Volkswagen, Matador, Double Tree by Hilton Bratislava, AquaCity Poprad, CasaMia, UNIS
Reklamní partneri: ilovesale.sk, Frederique Constant
Oficiálni dodávatelia: Piellux – kožená galantéria, Štúdio Good Vibes
Mediálni partneri: Rádio Europa 2, Nový Čas, Eva, Šport, auto motor a šport, Kam do mesta, Slovenský Telegraf, Boomerang Media, SITA tlačová agentúra, BlueSky media, Adspace

Zdieľajte