KINGA PUHOVÁ na Miss Universe 2023

Tri Slovenky, tri svetové súťaže, tri posolstvá a vízie. Víťazky Miss Slovensko idú do sveta.
26. októbra 2023
Svetové finále Miss Universe 2023
20. novembra 2023
Tri Slovenky, tri svetové súťaže, tri posolstvá a vízie. Víťazky Miss Slovensko idú do sveta.
26. októbra 2023
Svetové finále Miss Universe 2023
20. novembra 2023

3. novembra vycestovala Kinga na prestížnu svetovú súťaž. 72. ročník svetovej súťaže Miss Universe 2023, ktorá sa uskutoční v Strednej Amerike, v štáte Salvádor, v meste San Salvador. Finále súťaže sa uskutoční  už 18.novembra 2023.  Kinge držíme  palce a prajeme jej úspešnú reprezentáciu Slovenska.

MISS UNIVERSE je súťažou mladých žien, ktoré sa uchádzajú o titul Miss Universe 2023. Finále sa zúčastnia delegátky z 85 krajín sveta. Filozofia a štýl súťaže je Podpora žien na celom svete!

Organizácia Miss Universe (MUO) je globálna, inkluzívna organizácia, ktorá oslavuje všetky kultúry, pôvody a náboženstvá. Vytvára a poskytuje bezpečný priestor pre ženy, aby sa mohli podeliť o svoje príbehy a dosiahnuť osobný, profesionálny a filantropický vplyv. Ženy, ktoré sa zúčastňujú na tejto medzinárodnej platforme, slúžia ako inšpiratívne líderky a vzory pre svoje komunity a fanúšikov na celom svete. Organizácia Miss Universe existuje preto, aby obhajovala budúcnosť, ktorú tvoria ženy – ženy s odvahou posúvať hranice možností, ktoré sú dostatočne zvedavé na to, aby robili svetové objavy, a dostatočne odvážne na to, aby to robili znova a znova. Budúcnosť ľudstva spočíva v dosiahnutí rodovej rovnosti na celom svete

Poslednou víťazkou súťaže je aktuálna Miss Universe 2022, fashion dizajnérka, američanka s filipínskymi koreňmi R’Bonney Nola Gabriel, Miss USA a Miss Texas.

Kinga cestuje do Ameriky a na súťaži sa predvedie v národnom odeve, ktorý si sama navrhla. „Ethereal Serenity“ – úchvatný prejav nadčasovej elegancie a moderného pôvabu. Táto nádherná módna kreácia je dôkazom spojenia éterickej krásy a sebavedomej sofistikovanosti.

Tento dizajn je nielen sartoriálnym majstrovským dielom, ale aj stelesnením udržateľnej módy. Každý prvok bol starostlivo vybraný, od ekologickej látky pochádzajúcej od zodpovedných dodávateľov až po starostlivé remeselné spracovanie, ktoré zaručuje dlhú životnosť a nositeľnosť na dlhé roky. Je to model úspechu a elegancie, ktorý má inšpirovať svet. Národný kostým si navrhla Kinga Puhová a zrealizovala návrhárka Yvona Leitner.

FOTO: Tomáš Thurzo, Vitalija Baranukova, Filip Polák

Zdieľajte