Finalistky Miss Slovensko 2023 zažijú počas celej prípravy súťaže GRANDiózne chvíle

Víťazka Miss Slovensko 2023 získa bývanie v luxusnej rezidencii Kesselbauer
17. februára 2023
„Úsmev je najkrajší dar, ktorý môžete darovať“
23. februára 2023
Víťazka Miss Slovensko 2023 získa bývanie v luxusnej rezidencii Kesselbauer
17. februára 2023
„Úsmev je najkrajší dar, ktorý môžete darovať“
23. februára 2023

Dvanásť nových finalistiek súťaže Miss Slovensko 2023 zahájilo spoluprácu so značkou Hubert špeciálnym školením s názvom „Ako byť úspešnou influencerkou na sociálnych sieťach“. Pod patronátom značky Hubert a pod vedením Mirky Dobiš @fashionspy.sk sa učili, ako komunikovať a zodpovedne pracovať so svojou virtuálnou identitou.

Médiá a sociálne siete a hlavne schopnosť odprezentovať sa aj verejne, často rozhodujú o tom, či si dievčatá získajú a udržia sympatie čitateľov, divákov a followerov na Instagrame. Pre mnohé z nich je prezentácia v médiách a na sociálnych sieťach novou skúsenosťou. Z neznámych tvárí sa pred súťažou a najmä vo finálový večer takpovediac zo dňa na deň stanú ostro sledované osobnosti. Svoje o tom vie aj renomovaná stylistka a influencerka @fashionspy.sk Mirka Dobiš, ktorá si na Instagrame vybudovala viac ako 130– tisícovú základňu sledovateľov.

A keďže je ambasádorkou značky HUBERT, tak v súťaži bude reprezentovať  dôležité hodnoty, štýl a eleganciu, ako porotkyňa Miss Slovensko 2023. Svoje cenné skúsenosti odovzdá na základe pozvania a pod patronátom dlhoročného partnera súťaže HUBERT J.E a slovenského prémiového sektu Hubert GRAND v spolupráci s tímom odborníkov na PR a digital.

To, ako sa dievčatá zhostia úlohy influenceriek budú môcť posúdiť už čoskoro aj fanúšikovia v súťaži MISS Hubert 2023 na FB profile @HUBERTSEKT. Spolu s Hubert GRAND prajeme tohtoročným krásnym finalistkám Miss množstvo zážitkov, ktoré nikdy nevyšumia!

Projekt Miss Slovensko je vždy dôležitou príležitosťou, ako osláviť ženskú eleganciu, podporiť mladé slovenské dámy, finalistky i víťazky. A tam kde je príležitosť, nesmú chýbať sekty HUBERT, oslava života, šumivé bublinky a lahodná chuť.

Spojenie slovenskej ženskej krásy, súťaže Miss Slovensko a najprestížnejšej značky slovenských sektov HUBERT nie je náhodné.  Značka Hubert už dlhoročne spolupracuje a podporuje súťaže Miss Slovensko. Lahodné bublinky v podobe kolekcie troch nových sektov Hubert Grand sú tiež inšpirované ženskou krásou. Tri pastelové farby na troch nových štýlových fľašiach plných zlatého šumivého moku sú ako stvorené pre oslavy, stretnutia a rôzne príležitosti na bublinky. Ružový Hubert Grand rosé, zelený Grand blanc  a modrý Grand zero dosage – bez pridaného cukru. Ale pozor, sú vhodné nie len pre dámy, na svoje si prídu všetci aj pánski priaznivci bubliniek a kvalitného sektu.

Ak si myslíte, že byť finalistkou súťaže MISS Slovensko je len o fotení, líčení, pózovaní, mýlite sa. Na ceste k titulu musia dievčatá získať veľa nových skúseností a vedomostí a zručností! Na tom, akými osobnosťami sa stanú  pracujú od malička spoločne s rodičmi, pomáhajú im tom v škole, v spoločnosti ľudí medzi ktorými sa pohybujú,  ale na tom ostatnom musia zapracovať  hlavne oni samé.

Hubert J.E, ako jedna z najstarších a najvýznamnejších firiem na Slovensku dobre vie, čo je to štýl, elegancia, ale aj zodpovednosť,  a preto chce v tomto smere edukovať aj budúce influencerky z radov finalistiek Miss Slovensko.

Keď život chutí GRANDiózne!

www.hubertsekt.sk

 FOto : Peter Stas

Zdieľajte