„Úsmev je najkrajší dar, ktorý môžete darovať“

Finalistky Miss Slovensko 2023 zažijú počas celej prípravy súťaže GRANDiózne chvíle
18. februára 2023
Finalistky okúsili pohostinnosť exkluzívneho NH Collection Prague Carlo IV
6. marca 2023
Finalistky Miss Slovensko 2023 zažijú počas celej prípravy súťaže GRANDiózne chvíle
18. februára 2023
Finalistky okúsili pohostinnosť exkluzívneho NH Collection Prague Carlo IV
6. marca 2023

Osobnosť by mala vyžarovať pozitívnu energiu a krásne sa usmievať! Úsmev poteší, povzbudí, spríjemní pohľad i stretnutie. A pre krásny úsmev je dôležité mať krásne zuby!   

Finalistky už počas prvého februárového sústredenia navštívili Dental Institute doktorky Lucie Pitekovej,  ktorý je jedným z hlavných partnerov súťaže Miss Slovensko 2023.  Konzultovali a edukovali sa v témach starostlivosti o svoj chrup a dentálnu hygienu.  Ako hovorí doktorka Piteková: „Je dôležité mať nielen krásne zuby a úsmev, ale hlavne zdravý chrup.“

Jedna z finalistiek sa už onedlho bude pýšiť titulom Miss Smile. Táto súťaž pod patronátom partnera Dental Institute bude prebiehať na webovej stránke a sociálnych sieťach vo forme  hlasovania,  a o víťazke najkrajšieho úsmevu rozhodnú hlasujúci fanúšikovia.  Nechajme sa prekvapiť , ktorá to bude. ?

Dental Institute je moderná zubná ambulancia založená MUDr. Pitekovou, ktorá zasvätila celý svoj život medicíne. Vďaka rozsiahlej špecializácii bola schopná vytvoriť kliniku spájajúcu komplexnú zubnú starostlivosť a zubnú chirurgiu na profesionálnej úrovni.Prioritou je poskytnúť všetkým klientom prívetivú atmosféru a individuálny prístup. Za pomoci najmodernejšej technológie sa Dental Institute stáva miestom, kde komfort klienta presahujú iba dosiahnuté výsledky.

Spojenie projektu Miss Slovensko 2023 a dentálnej kliniky nevzniklo náhodou.  Keďže v súťaži sa hľadá osobnosť, mala by mať správne nastavený životný štýl a hodnoty, mala by byť edukovaná, vedieť o zdravom stravovaní, hygiene- samozrejme aj tej dentálnej. A aby mala zdravý chrup a dentálnu hygienu zvládla na najvyššej možnej úrovni, o to sa práve postarajú  špičkoví odborníci.

Príkladom toho, čo môžu krásne, inteligentné, vzdelané a sebavedomé ženy v živote dosiahnuť a zároveň byť osobnosti  je práve MUDr. Lucia Piteková, ktorá zasadne aj v porote finálového večera Miss Slovensko 2023 a bude pomáhať vyberať z dvanástich finalistiek tie najvýraznejšie  osobnosti.

Moju prácu milujem. Je zároveň moje hobby a každodenne ma napĺňa šťastím. Vďaka svojim znalostiam vo vyštudovaných odboroch a dlhoročnej praxi som schopná pacientovi pomôcť nájsť tú správnu diagnózu na riešenie jeho problému. Som v prvom rade lekár, takže zdravie pacienta je pre mňa prioritou. Veď len zdravý úsmev môže byť krásny úsmev.“


www.dentalinstitute.sk
Foto: Peter Stas @peter_stas

Zdieľajte