Víťazka Miss Slovensko 2023 získa bývanie v luxusnej rezidencii Kesselbauer

V Prahe vyvrcholila plesová sezóna noblesným Česko-Slovenským plesom
12. februára 2023
Finalistky Miss Slovensko 2023 zažijú počas celej prípravy súťaže GRANDiózne chvíle
18. februára 2023
V Prahe vyvrcholila plesová sezóna noblesným Česko-Slovenským plesom
12. februára 2023
Finalistky Miss Slovensko 2023 zažijú počas celej prípravy súťaže GRANDiózne chvíle
18. februára 2023

Nová éra súťaží o titul Miss Slovensko odštartovala. Na tlačovej konferencii organizátori predstavili finálovú dvanástku, pri výbere ktorých sa zamerali nielen na krásu ale aj na osobnosť a rozhľad. Generálnym partnerom projektu sa stala investičná skupina Proxenta, ktorá víťazke poskytne luxusné bývanie na jeden rok v lukratívnom projekte Kesselbauer v bratislavskom Starom Meste.

Finalistky 27. ročníka súťaže zažili svoju spoločnú premiéru 7. februára na tlačovej konferencii v hoteli DoubleTree by Hilton, kde ich oficiálne uviedol riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik. „Tohtoročná súťaž nesie v sebe dôležitý odkaz a to, že nie je najdôležitejšia vonkajšia krása, ale charizma, potenciál a odhodlanie pracovať na sebe, a byť inšpiráciou. Predstavujeme vám finálovú dvanástku dievčat, mladých, zaujímavých osobností, ktoré sa od dnešného dňa uchádzajú o titul Miss Slovensko 2023.“

Generálnym partnerom projektu je slovenská investičná skupina Proxenta, od ktorého víťazka získa exkluzívne bývanie v jednom z jej developerských projektov. „Pre novú Miss Slovensko 2023 máme pripravený luxusný apartmán na jeden rok v rezidenčnom projekte Kesselbauer. Projekt je výnimočný svojou polohou v absolútnom centre mesta s nadštandardným vybavením a spĺňa tie najvyššie nároky kladené na súčasné bývanie. Skutočne je sa načo tešiť,“ prezradil o projekte Pavol Kožík, majiteľ a generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta.

Kesselbauer sa nachádza v centre hlavného mesta, priamo na Námestí 1. mája. Časť uličnej fasády tvorí replika pôvodného meštianskeho domu, kde sídlila legendárna mestská pekáreň. Vzhľadom na centrálnu lokalitu, vysokú kvalitu stavby aj atraktívny verejný priestor spĺňajú byty a apartmány v tomto projekte všetky požiadavky na ideálne mestské bývanie. Budúci rezidenti to majú do historického centra skutočne len na skok. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza Prezidentský palác s rozľahlou záhradou, ako aj kompletná občianska vybavenosť. Projekt ale oslovuje aj tých, čo zvažujú kúpu bytu na investíciu. Lukratívna poloha, kompaktné dispozície a vynikajúca dopravná dostupnosť sú vynikajúcim predpokladom nielen stabilného príjmu z prenájmu, ale aj budúceho zhodnotenia nehnuteľnosti.

Proxenta má vo svojim portfóliu viacero úspešných developerských projektov. Pri ich výbere je vždy na prvom mieste lokalita. Lukratívne centrá miest alebo územie s mimoriadnou pridanou hodnotou ako je napríklad priame prepojenie s  prírodou. Skupina je so svojimi projektami aktívna najmä v Bratislave ale po úspechu v Nitre s ukončenými projektami Tabáň a Dúhové bývanie, chce byť ešte viac aktívna aj v regiónoch. Napríklad v  centre Banskej Bystrice buduje novú modernú mestskú štvrť Rezidencie Slovenka, ktorá prinesie viac 700 bytov. Investičný zámer prejavila aj v Trenčíne, kde plánuje postaviť doteraz najväčší rezidenčný projekt. „Nehnuteľnosti sú unikátny produkt. Sú krásne, hmatateľné, napĺňajú základnú ľudskú potrebu mať domov, a  ak sú vo vhodnej lokalite, ich hodnota neustále rastie. Z dlhodobého hľadiska sú preto najstabilnejšie. Nestaviame len budovy. Budujeme domovy a vytvárame životný štýl,“ uzatvára Kožík.

Ďalšie informácie o projekte na Kube:
https://www.kesselbauer.sk/

Kontakt pre médiá:
Martina Štecová
PR manažérka
+421 917 757 622
ks.atnexorp@avocets.anitram

Zdieľajte