„Rok kraľovania“ očami Vicemiss

„Rok kraľovania“ Miss Slovensko 2021
9. decembra 2022
Najrýchlejší, najprelomovejší rok v mojom živote
11. decembra 2022
„Rok kraľovania“ Miss Slovensko 2021
9. decembra 2022
Najrýchlejší, najprelomovejší rok v mojom živote
11. decembra 2022

Sylvia Šulíková, aktuálna Vicemiss Slovensko 2021 a jej spätný pohľad na uplynulý rok. Čo zažila a čo si odnáša do ďalšieho života po roku kraľovania? Prezradila nám v nasledujúcom rozhovore.

  • Čo ti priniesol rok s korunou prvej vicemiss?

Bol to pre mňa „zlomový rok“, plný nových zážitkov, skvelých skúseností.  Musím priznať, že som sa snažila čo najviac využiť pozitívne svoj titul a tiež ho dobre odprezentovaťMne osobne priniesol titul prvej vicemiss veľký osobnostný posun. Cítim sa teraz omnoho silnejšia, sebavedomejšia a zodpovednejšia. A ak sa spätne obzriem, vlastne mi nič nevzal, práve naopak. Som na seba hrdá, že som urobila takéto vážne a dôležité rozhodnutie a prihlásila som sa do súťaže Miss.  Ak by som mala možnosť vrátiť čas, urobila by som to znovu a veľmi rada!

  • Tvoj najkrajší zážitok ?

Mám krásne zážitky za celý uplynulý rok, z mnohých akcií, ale hlavne z účasti na prestížnej svetovej súťaži Miss Intercontinental. Práve tam som mala možnosť spoznať obrovské množstvo ľudí z celého sveta, 74 kultúr a skvelých dievčat. Súťaž sa konala v nádhernom Egypte a tento pobyt nám spríjemnilo krásne ubytovanie v novootvorenom hoteli Meraki.  Mala som veľké šťastie na super dievčatá, ktoré boli vždy nápomocné a milé. Možno to znie neuveriteľne, ale až do úplného finále sme sa snažili všetky navzájom podporovať. Je to pre mňa také ponaučenie a motivácia na celý život.  A ak ešte môžem spomenúť nezabudnuteľný osobný  zážitok, je to jednoznačne potápanie v krásnom červenom mori. Nikdy na to nezabudnem?.

  • Čomu sa dnes venuješ?

Aktuálne sa venujem môjmu vlastnému podnikaniu. Mám krásny a s láskou vybudovaný  kozmetický salón, štúdio krásy. Venujem sa profesionálne kozmetike a vizáži a plánujem v budúcnosti svoje podnikanie rozšíriť aj o ďalšie procedúry.  Aj vďaka účasti v súťaži Miss a získaným kontaktom sa mi salón dobre rozbehol a verím že sa mi bude dariť aj naďalej.  A v súkromnom živote si veľmi rada užívam svoj čas s blízkymi priateľmi rodinou a priateľom.

  • Aké sú tvoje ďalšie krátkodobé aj dlhodobé plány?

Mám veľa plánov, chcem napredovať, hlavne v práci v mojom salóne.   Verím si a teda dúfam, že každý z nich sa mi podarí dotiahnuť až do konca.  Rada by som však spomenula, že momentálne tiež pomáham neziskovej organizácii APPA a snažím sa pomôcť jednej rodine. Chceme zorganizovať jeden pekný decembrový večer, kde by sa mohli vyzbierať  finančné prostriedky práve na pomoc tejto rodine.

A čo je taká zaujímavosť a trošku možno prezradím vopred, plánujeme spoločne so Sophiou  Hrivňákovou vlastný seriál podcastov. Ale viac neprezradím, verím, že sa nám to podarí a aj vy sa všetko včas dozviete.  No a čo sa týka osobného života a mojich dlhodobých plánov, určite si raz chcem založiť rodinu.

Aká by mala byť  podľa teba nová Miss Slovensko 2023 a čo odkážeš adeptkám na titul? Nová Miss Slovensko 2023 by mala byť sebavedomá, elegantná žena, ktorá  sa nebojí prejaviť. Mala by mať takú zdravú “dravosť”.   Nie drzosť, ale  dôveru v samú seba, aj s dávkou pokory. Jednoducho mala by byť osobnosťou a mala by mať snahu na sebe tvrdo pracovať.  Aj na svetovej súťaži sa jej to určite zíde.

Budúcim adeptkám tiež odkazujem, že súťaž  Miss Slovensko je skutočne skvelá príležitosť ukázať, čo je vo vás. Naozaj veľmi dôležité je byť sama sebou, mať  životné hodnoty, sny a ciele, hlavne je potrebné vedieť, prečo sa hlásite do súťaže krásy. Pretože dnešná súťaž krásy rozhodne nie je o tom, že si len krásna, ale skrýva sa za tým oveľa viac. A moja posledná úprimná rada, dievčatá učte sa cudzie jazyky!  Hlavne budete v súťaži, ale aj v živote potrebovať  anglický jazyk.

Ďakujeme za úprimný rozhovor ?


Fotografie: PhotoHrušo, Petra Ficová, Ahmed Arafa Photography, archív Sylvia Šulíková

Zdieľajte