„Rok kraľovania“ Miss Slovensko 2021

Kroj z Očovej na svetovej súťaži Miss International v Japonsku
6. decembra 2022
„Rok kraľovania“ očami Vicemiss
10. decembra 2022
Kroj z Očovej na svetovej súťaži Miss International v Japonsku
6. decembra 2022
„Rok kraľovania“ očami Vicemiss
10. decembra 2022

Opýtali sme sa ešte stále aktuálnej, úradujúcej Miss Slovensko 2021 Sophie Hrivňákovej.  Aký bol rok kraľovania a čo ti prinieslo víťazstvo v súťaži Miss ?

  • Nové možnosti:  Možno to bude znieť ako klišé, ale práve vďaka súťaži Miss som mala a stále mám možnosť spoznávať rôznych úspešných a inšpiratívnych ľudí a spolupracovať s nimi. Toto je pre mňa nesmierne dôležité, lebo ako sa hovorí, „všetko je o ľuďoch“.  ?
  • Nové obzory:  Začala som sa viac sústrediť na veci, ktoré ma bavia a ktoré som vždy chcela robiť. Venujem sa modelingu, sociálnym sieťam a predovšetkým tomu, čo ma baví najviac a to profesionálnemu líčeniu.
  • Nové priateľstvá: Samotná súťaž mi priniesla mnoho nových a hlavne hodnotných priateľstiev. Z finálovej dvanástky, ľudí z prostredia produkcie, ľudí z firiem, ktorí sa podieľali na organizácii Miss a ďalších projektov. Som s nimi v pravidelnom kontakte. Rovnako aj počas môjho roku kraľovania som spoznala veľa ľudí z brandže, s ktorými mám veľmi dobré vzťahy.
  • Nové zážitky: Najväčším zážitkom pre mňa bola jednoznačne možnosť  zatancovať si v jednej epizóde Let’s Dance v úvodnom čísle. Tancujem odmalička a skúsiť si zatancovať pred kamerami v televízii bolo vždy mojim snom.
  • Nová práca:  Aj víťazstvo v súťaži Miss mi dopomohlo k životnému rozhodnutiu, ukončiť štúdium a začať pracovať na realizovaní svojich snov a robiť to, čo som vždy chcela a čo ma robí šťastnou. Chcem sa každý deň zobúdzať s pocitom, že sa do práce teším a to sa mi aj darí.
  • Nové skúsenosti:  Hlavne v oblasti modelingu, ale vlastne aj  v bežnom živote. Naučila som sa byť samostatnejšia a vnímam, že sa zlepšilo aj moje celkové vystupovanie v spoločnosti, komunikácia,  prezentácia. Vďaka Miss som mala možnosť na sebe zapracovať.
  • Nové vedomosti:  Zdokonalila som sa v prezentovaní v materinskom ako aj anglickom jazyku vďaka mediálnym kurzom so Saškou Pavlovič Hinkovou a jazykovej škole The Bridge, čo mi veľmi pomôže aj na svetovej súťaži.
  • Nové vlastnosti: Jednoznačne zodpovednosť, nebojácnosť a zdravé sebavedomie.
  • Nový partner:  Predovšetkým, vďaka súťaži som spoznala jedného výnimočného človeka. Volá sa Patrik a tvoríme spolu pár už vyše roka. 🙂

A naopak,  čo ti titul v súťaži Miss vzal?

  • Titul Miss Slovensko 2021 mi logicky vzal kúsok slobody a anonymity, čo samozrejme to nemyslím v zlom, lebo naopak pridal mi viac zodpovednosti.  Častokrát sa v nejakých situáciách, či už v reálnom živote alebo na sociálnych sieťach, zamýšľam zodpovedne už dopredu, či  a ako by moje nasledovné konanie bolo vhodné, vzhľadom na môj titul. Pri tom všetkom sa ale stále snažím byť sama sebou.
  • Čomu sa aktuálne venuješ? Aktuálne sa venujem rozbiehaniu mojej vlastnej profesionálnej kariéry make-up artistky a príležitostne  sa venujem aj modelingu. A v osobnom živote a čase  sa rada kreatívne realizujem a  tvorím. Najčastejšie sú to krátke videá make-up premeny, buď priamo na mne alebo na niekom z blízkych. Práve sociálne siete sú to, na čom chcem stavať svoj marketing.  A keďže v poslednej dobe nemám toľko času, koľko by som potrebovala, chcem zapracovať na mojom time managemente.
  • Na akých svetových súťažiach si sa zúčastnila? Na svetovú súťaž sa práve pripravujem, pravdepodobne sa bude konať na jar 2023.
  • Aké máš najbližšie plány v živote? Nie som človek, ktorý by mal dopredu naplánovaný svoj život na nasledujúcich 10 rokov.  Jednoducho sa chopím príležitostí, ktoré mi osud prináša. Jedno ale viem určite, budem sa snažiť na sebe naďalej pracovať a učiť sa nové veci. Lebo o tom je život. Chcem byť osobnosťou a chcem ako Miss Slovensko 2021 byť inšpiráciou a byť vzorom pre ďalšie mladé dievčatá.
  • Aké máš dlhodobé životné plány? Mojím snom je taký osobný projekt, a to vybudovať a postaviť na trh vlastnú, personalizovanú značku dekoratívnej kozmetiky.  Viem, je to veľký a neskromný cieľ, ale človek by sa mal pokúsiť plniť si svoje sny a zadávať si ťažké úlohy, aby sa v živote posunul čo najďalej a neskôr mohol byť na seba hrdý.
  • Aká by mala byť podľa teba nová Miss Slovensko 2023 a čo odkážeš adeptkám na titul Miss?  Nová Miss Slovensko by mala byť pokorná, ale zároveň ambiciózna a nebojácna. Musí mať snahu na sebe veľa pracovať a mala by byť osobnosťou, šíriť  okolo seba pozitívnu energiu a vyznávať správne hodnoty.

 Ďakujeme za úprimný rozhovor ?


Fotografie: Ján Zemiar, Petra Rosič, Radka Bakajsová, Alex Rymšinová, Lucia Semeníková, Petra Ficová, archív Sophia Hrivňáková

Zdieľajte