Zvoľte si spomedzi finalistiek svoju MISS GOSH

Miss Slovensko 2018: Finalistky si užívajú každý jeden deň
1. marca 2018
V súťaži Miss Slovensko 2018 bude jedenásť finalistiek
12. marca 2018
Miss Slovensko 2018: Finalistky si užívajú každý jeden deň
1. marca 2018
V súťaži Miss Slovensko 2018 bude jedenásť finalistiek
12. marca 2018

Zvoľte si najkrajšiu Slovenku spomedzi finálovej dvanástky MISS SLOVENSKO 2018, ktorá získa titul Miss GOSH. Aj vďaka vášmu hlasu, ktorý môžete prideliť svojej favoritke na internetovej stránke www.goshcosmetics.sk, vyhlásime víťazku počas finálového večera 28. apríla v televízii JOJ. Hlasovať môžete od 1. marca do 25. apríla 2018. Jedna z hlasujúcich získa kurz samolíčenia s hlavnou vizážistkou GOSH COPENHAGEN Veronikou Huťkovou. Súčasťou výhry je aj balíček dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN v hodnote € 150.
O zvýraznenie krásy dvanástich finalistiek súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2018 sa aj tento rok stará značka dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN. GOSH COPENHAGEN sa podieľa na úprave vizáže dievčat počas celej doby príprav súťaže, ako je oficiálne predstavenie finalistiek, oficiálne fotenia či natáčania upútaviek. O celkový dokonalý vzhľad finalistiek bude GOSH COPENHAGEN dbať aj počas veľkolepého finále.
Značka GOSH COPENHAGEN pôsobí pod novým obchodným názvom od konca roku 2015. Dovtedy pôsobila ako GOSH Cosmetics by E. Tjellesen A/S – výrobca a predajca dekoratívnej kozmetiky, vlasovej starostlivosti a vôní. Nový GOSH COPENHAGEN sa zameriava na inovácie spoločnosti, pričom tiež odráža potrebu objavovať a ctiť dánske dedičstvo a korene rodinnej spoločnosti.

Značka je známa v prvom rade pestrosťou, modernosťou a inovatívnosťou prípravkov dekoratívnej kozmetiky, ktoré podnecujú tvorivosť a hravosť pri líčení. Prípravky GOSH COPENHAGEN sú vyrábané v svojej domovine, Dánsku. Zaručujú vysokú kvalitu, sú bez parfumácie a parabénov, a aj preto sú ideálne pre všetky typy pleti. Elegantný a jednoduchý škandinávsky dizajn pridáva výrobkom značky GOSH COPENHAGEN na hodnote. Pri vývoji nových produktov a odtieňov značka čerpá inšpiráciu v najnovších módnych trendoch. GOSH COPENHAGEN neprestajne vyvíja nové prípravky pre zákazníčky, ktoré vedia, že sa dočkajú viac, ako len bežnej dekoratívnej starostlivosti. Prípravky GOSH COPENHAGEN sú určené pre ženy, ktoré sa chcú páčiť, byť výrazné, vystúpiť z davu a ktoré rady experimentujú pri líčení. GOSH COPENHAGEN ponúka širokú škálu rozmanitých prípravkov dekoratívnej kozmetiky, starostlivosti o pleť, vlasovej starostlivosti, a dokonca aj vôní.

Inšpirujte sa a nechajte priestor vlastnej tvorivosti na ceste ku kráse s GOSH COPENHAGEN.

GOSH COPENHAGEN – zanechajte dojem!

Víťazka titulu Miss GOSH 2018 získa balíček výrobkov dánskej dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN od FAnn parfumérií v hodnote € 150.

 

Zdieľajte