Luciána Čvirková reprezentuje Slovensko na Miss Supranational

Šebestovej šaty pomohli malým pacientom v kardiocentre
15. augusta 2013
Chomisteková v šatách od Veroniky Lokajíčkovej
29. augusta 2013
Šebestovej šaty pomohli malým pacientom v kardiocentre
15. augusta 2013
Chomisteková v šatách od Veroniky Lokajíčkovej
29. augusta 2013

Tohtoročná druhá vicemiss Luciána Čvirková reprezentuje Slovensko na medzinárodnej súťaži krásy Miss Supranational v Bielorusku. Na piatom ročníku má zastúpenie takmer sto krajín sveta.

Dievčatá začali s bohatým program už prvé hodiny po príchode a medzi Luciánine blízke kolegyne patrí reprezentantka z Maďarska a Českej republiky. ,,Vždy sa niekde nájde moja krvná skupina,“ komentovala Luciána jednu zo svojich fotografií z Minsku.

O garderóbu a hlavné, finálové šaty sa Čvirkovej postaral módny dizajnér Libor Komosný, ktorého model mala Luciána aj počas finálového večera Miss Slovensko. To sa uskutoční 6. septembra v športovom paláci v Minsku.

,,V Bielorusku som ešte nikdy nebola, ale je to asi osud. Celý minulý rok som totiž bývala na internátnej izbe so študentkou z Bieloruska. Nejaké informácie o tejto krajine samozrejme mám,“ povedala ďalej s úsmevom Luciána, ktorá bola tento rok najvyššou finalistkou Miss Slovensko.

Luciána Čvirková je študentkou geografie na Univerzite Komenského v Bratislave. Má 20 rokov a pochádza z Trebišova. So svojimi 179 centimetrami výšky mala v súťaži Miss Slovensko poradové číslo 1.
Na jeseň budú slovenské farby vo svete reprezentovať aj ďalšie dve víťazky Miss Slovensko 2013. Absolútna víťazka Karolína Chomisteková odcestuje začiatkom septembra na najprestížnejšiu súťaž ženskej krásy Miss WORLD, ktorá sa bude tento rok konať v Indonézii a prvá vicemiss Nikoleta Duchoňová sa na jeseň pokúsi o úspech v Japonsku na MISS INTERNATIONAL.

Zdieľajte