Zvoľte Miss Pierot a vyhrajte celoročnú starostlivosť o vaše vlasy

Hlasujte za Miss GOSH 2013
12. marca 2013
Druhé sústredenie odštartuje na BEAUTY FORUM Slovakia
14. marca 2013
Hlasujte za Miss GOSH 2013
12. marca 2013
Druhé sústredenie odštartuje na BEAUTY FORUM Slovakia
14. marca 2013

Vlasy sú koruna krásy. O zdravie, vitalitu a úpravu vlasov a účesov finalistiek Miss Slovensko 2013 sa aj tento rok stará hairstylista Peter Sýkora a jeho tím zo Štúdia krásy Pierot Exclusive.

Široká verejnosť môže spomedzi finalistiek Miss Slovensko zvoliť svoju Miss Pierot – súťažiacu s najkrajšími vlasmi. Hlasovanie odštartovalo na internetovej stránke www.pierot.sk 11. marca a potrvá do 12. apríla. Vyžrebovaný účastník internetového hlasovania Miss Pierot 2013 získa celoročnú starostlivosť o vlasy v štúdiu krásy Pierot v hodnote 600 EUR.
Sieť exkluzívnych štúdií Pierot Exclusive už 9 rokov prináša kvalitnú prácu v oblasti profesionálnych služieb krásy. Postarajte sa o svoje vlasy – tak znie najdôležitejšie heslo tohto salónu. Veď možno ani nie je tak dôležité, aké vlasy ste dostali do vienka, ale ako sa o ne dokážete starať. Vďaka odbornej starostlivosti je možné všeličo… Návšteva kaderníctva nie je žiadny prepych, ale rozumná investícia. K filozofii štúdia krásy Pierot Exclusive patrí hlavne kvalita a s tým spojená spokojnosť zákazníka.

 

Zdieľajte