FASHION NIGHT v podaní finalistiek Miss Slovensko 2013

Vankúšová vojna v Chateau Földváry
19. februára 2013
Špeciálny jedálniček finalistiek Miss Slovensko 2013
4. marca 2013
Vankúšová vojna v Chateau Földváry
19. februára 2013
Špeciálny jedálniček finalistiek Miss Slovensko 2013
4. marca 2013

Dvanásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2013 zažilo svoju spoločnú fashion show premiéru. V štýlovom prostrední kaštieľa Chateau Földváry predviedli počas sobotňajšej Fashion Night modely troch  slovenských módnych návrhárov – Lukáša Kimličku, Michaely Ľuptákovej a Jany Pištejovej. Dizajnérov, ktorí sú každoročne súčasťou veľkého finálového večera Miss Slovensko.

Netradičnú módnu šou  uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá na prehliadkovom móle nestála už dlhší čas. Aj ona sa však chcela zapojiť do prehliadky, ktorá mala charitatívny rozmer. Nové tváre prestížnej súťaže krásy ale podporila aj ešte stále úradujúca Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová.

Výťažok z večera plného krásy poputuje nadácii Daniely Hantuchovej, ktorá so svojou nadáciou už sedem rokov pomáha HIV pozitívnym deťom v Kambodži. Osobne sa síce prehliadky nemohla zúčastniť kvôli športovému nasadeniu, no už v minulosti sa vyjadrila, že pomoc iným je u nej úplne prirodzená. ,, Tenis mi dal veľmi veľa a je načase nejakým spôsobom to vrátiť späť a obdarovať iných, ktorí možno nemali toľko šťastia ako ja,“ povedala v jednom z rozhovorov.

Fashion Night moderovali Jana Mutňanská a Thomas Puskailer a atmosféru večera v štýlovom kaštieli doplnila hrou na violončelo Magdaléna Izakovičová.

Zdieľajte