Fitting pred odchodom na Miss International

Krajčovičová: Pred Miss International poctivo trénuje
19. septembra 2012
Vicemiss Krajčovičová pricestovala do Japonska
2. októbra 2012
Krajčovičová: Pred Miss International poctivo trénuje
19. septembra 2012
Vicemiss Krajčovičová pricestovala do Japonska
2. októbra 2012

Krajčovičová pred odchodom na Miss International

Na svetovej súťaži krásy Miss International, ktorá sa začína už na budúci týždeň v Japonsku, bude Slovenskú republiku zastupovať prvá vicemiss Slovensko 2012 Denisa Krajčovičová.
Rodená Bratislavčanka, ktorá sa v tohtoročnej súťaži krásy Miss Slovensko umiestnila na druhom mieste, odcestuje do krajiny vychádzajúceho Slnka s poriadnou výbavou. V kufri si ponesie početnú garderóbu, vrátane finálových šiat, ktoré jej pre túto príležitosť ušila slovenská módna návrhárka Zlatica Hujbertová. A modelmi zo svojej kolekcie ,,vyzbrojil“ Krajčovičovú aj dizajnér Róbert Bartolen.
Jednu zo samostatných kategórií Miss International tvorí aj prehliadka národných krojov. Vlani zahraničné médiá zaujal čisto biely svadobný kroj slovenskej vicemiss Dušany Lukáčovej a sviatočne je ladený aj Krajčovičovej kroj, ktorého hodnota je vďaka jeho jedinečnosti nevyčísliteľná. ,,Má približne 150-200 rokov, pochádza od pôvodných majiteľov a je robený špeciálnymi starodávnymi technikami. Používal sa na svadbách, či pri iných slávnostných udalostiach. Samotná parta je zdobená sklenenými korálikmi a ručne vyrábanými voskovými kvietkami,“ priblížila krásny historický model Krajčovičová.
Milovníčka tanca, najmä latinsko-amerických rytmov, sa na súťaž pripravovala aj po fyzickej stránke. Už od apríla, kedy absolvovala súťaž Miss Slovensko, pravidelne navštevovala fittness štúdio Good Vibes a poctivo nacvičovala aj svoju voľnú disciplínu, ktorou bude tanec v choreografii Veroniky Vitáskovej z Riverpark Dance School.
V batožine slovenskej krásky nebudú chýbať ani symbolické, a hlavne slovenské darčeky. O tom, aký dlhý čas v krajine vychádzajúceho Slnka napokon zostane, rozhodne až finále súťaže Miss International. Ak by totiž vyhrala, jej pobyt sa automaticky predĺži. Finále 52. ročníka sa uskutoční 21.októbra 2012 na japonskom ostrove Okinawa.

Zdieľajte