Romantický valentínsky večer podľa finalistiek Miss Slovensko

Miss Slovensko: Najkrajšie valentínske darčeky
11. februára 2010
Ako prekvapili finalistky Miss Slovensko partnerov na valentína?
14. februára 2010
Miss Slovensko: Najkrajšie valentínske darčeky
11. februára 2010
Ako prekvapili finalistky Miss Slovensko partnerov na valentína?
14. februára 2010

Štrnásty februárový deň oslavujeme sviatok svätého Valentína. Tento deň je aj  sviatkom všetkých zamilovaných, kedy si vyznávame lásku viac ako inokedy. Obdarúvanie zamilovaných párikov kvetmi, sladkosťami alebo rôznymi drobnosťami neodmysliteľne patrí k tomuto dňu. Aký si predstavujú finalistky Miss Slovensko romantická večer alebo aké najkrajšie rande zažili? Opýtali sme sa dievčat za vás.

Ako si predstavujete romantický valentínsky večer?

Leona Čehová:Ja mám romantický valentínsky večer vždy, keď sme s priateľom spolu či už je 14. februára alebo nie. Ale ak priateľ niečím prekvapí tak budem rada.

Tatiana Kohútová: Keďže je to sviatok zaľúbených tak určite so svojou polovičkou pri dobrej večeri s príjemnou hudbou. Ale najdôležitejšie je, že sme spolu (smiech).

Kristína Kováčová: Romantický večer si predstavujem v pohodlí domova. Začína chutnou večerou pri sviečkach, pokračuje pomalým tancom a končí zaspávaním v náručí môjho milovaného.

Dominika Ongaľová: Samozrejme s partnerom pri dobrej večeri, ktorú by som pre nás s láskou navarila.Po chutnom jedle by sme si pozreli film alebo len tak si vychutnávali prítomnosť jeden druhého.

Natália Drocárová: V kuchyni by sme si spolu navarili niečo dobré, dali si k tomu pohár červeného vínka a spolu pozerali nejakú romantickú komédiu. Nič prehnané, stačí ak budeme spolu.

Aké najkrajšie rande ste zažili?

Leona Čehová: Prvé rande s priateľom. Vtedy to bolo také milé a pekné bola som veľmi šťastná, že sme spolu.

Tatiana Kohútová: Myslím, že každý deň a rande s človekom, ktorého milujete je krásny.

Kristína Kováčová: Mnoho bolo nezabudnuteľných a nedá sa o jednom povedať že bolo to naj. (možno ma ešte len čaká)

Dominika Ongaľová: Nakoľko som neprežila vážnejší vzťah a veľa vzťahov vôbec, ťažko sa vyberá najkrajšie.Skôr na to najkrajšie ešte len čakám.

Natália Drocárová:  Bolo to presne 30.12.2009, vonku práve napadal čerstvý sneh a my sme išli o 2 ráno stavať snehuliaka.:)


Zdieľajte