Miss Slovensko: Najkrajšie valentínske darčeky

Úradujúca Miss Barbora Franeková na bilbordoch po celom Slovensku
11. februára 2010
Romantický valentínsky večer podľa finalistiek Miss Slovensko
12. februára 2010
Úradujúca Miss Barbora Franeková na bilbordoch po celom Slovensku
11. februára 2010
Romantický valentínsky večer podľa finalistiek Miss Slovensko
12. februára 2010

Len čo Vianociam odzvonilo a v kalendári prešli traja králi, opäť je na čo sa tešiť. V najbližších dňoch nás čaká sviatok svätého Valentína! Sviatok, ktorý pred rokmi u nás nemal žiadny cveng, sa teraz oslavuje vo veľkom a mnohí si ho plánujú aj niekoľko mesiacov vopred. Kytica červených ruží, obľúbený parfém alebo len malá pozornosť v podobe spoločnej fotky v krásnom ráme. To všetko navodí pocit, že ten druhý nás neskutočne miluje. Aký najkrajší darček dostali finalistky Miss Slovnesko alebo aké najromantickejšie gesto si vázia? Opýtali sme sa dievčat za vás.

Aký najkrajší  valentínsky darček ste dostali?

Jana Mihálová: Nepamätám si naozaj, určite to nebola jedna vec, skôr si cením, keď sa mi partner venuje viac ako obvykle a strávime spolu  deň nevšedne a hlavne nech je kopec  zábavy.

Jana Kresáková: V živote som dostala veľa krásnych darčekov hmotných aj nehmotných, drahých aj lacných a zakaždým ma veľmi potešili, pretože som vedela, že sú darované z lásky. Na Valentína  to boli väčšinou kytice kvetov, ktoré mám veľmi rada.

Dominika Floreková: Môj najkrajší valentínsky darček bol predĺžený víkend s mojim priateľom, keď sme navštívili najromantickejšie mesto Európy – Paríž.

Marika Časnochová: Najkrajší darček aký som dostala, nebol presne na Valentína, ale doteraz naň veľmi rada spomínam, pretože, vyjadruje naozaj to, že bol darovaný z lásky. Bola to zarámovaná fotografia,  na zemi vytvorene srdce zo žltých opadaných listov stromov a zelenými listami vo vnútri bolo napísané: „Marika I Love You.“ A k tomu ešte veľkú kyticu z malých ružičiek.

Martina Dávidová: Ťažko povedať, aký darček je najkrajší… Som názoru, že valentín je sviatok lásky, takže by nemal byť o darčekoch… Teda aspoň pre mňa je najkrajším darom, keď som s tými, ktorých ľúbim a ktorí ľúbia mňa. Nie je to o hmotných daroch, skôr o tých vnútorných  pocitoch a činoch.

Čo je pre vás najromantickejšie gesto?

Jana Mihálová: Všetky romantické gestá,  ktoré sú robené  úprimne a zo srdca sú mi vzácne.

Jana Kresáková: Vyznanie lásky v akejkoľvek podobe je pre mňa najromantickejším gestom. Potešia ma obyčajné krásne slová, komplimenty, vrúcne objatie, ručne napísaný list, či vlastnoručne pripravená večera pri sviečkach…

Dominika Floreková: Je to úplne jednoduché gesto, ktoré prichádza vo všednej situácii, kedy to vôbec nečakám, napríklad objatie a.i.

Marika Časnochová: Za najromantickejšie gesto považujem, ak muž pošle žene velikánsku kyticu červených ruží domov s pozdravom: „Jedna ruža za každý deň, ktorý mi chýbaš.“

Martina Dávidová: Myslím, že každý človek máva niekedy aj ťažké dni, keď je smutný, nervózny a podráždený. Práve v takých chvíľach, keď sa necítime najlepšie, najviac pomáha objatie a pohladenie najbližších, ich úsmev, milé slovo, ich prítomnosť. Najromantickejšie gesto je pre mňa, keď láska medzi dvoma vydrží v dobrom aj zlom, nech to nie je len chvíľková záležitosť, ale nech pretrvá naveky.


Zdieľajte