Ako prekvapili finalistky Miss Slovensko partnerov na valentína?

Romantický valentínsky večer podľa finalistiek Miss Slovensko
12. februára 2010
Miss Slovensko Marika Časnochova: Žažila zemetrasenie na vlastnej koži!
15. februára 2010
Romantický valentínsky večer podľa finalistiek Miss Slovensko
12. februára 2010
Miss Slovensko Marika Časnochova: Žažila zemetrasenie na vlastnej koži!
15. februára 2010

Plesová sezóna má vo svojom období aj jeden krásny februárový deň – 14. február sviatok zamilovaných. Romantickí muži väčšinou prekvapia milým pozvaním do  luxusnej reštaurácie. Ako prekvapili finalistky Miss Slovensko 2010 svojich partnerov?  Opýtali sme sa dievčat za vás.

Čím ste prekvapili na valentína svoju polovičku?

Mária Rakúsová: Asi najviac by som prekvapila svojho partnera ak by som si na valentína nespomenula ,alebo ho odmietla sláviť (smiech). Ale takouto formou som zatiaľ nikoho neprekvapila.

Marína Georgievová: Najprv sme išli do kina a neskôr sme si pochutnali na dobrej večeri ktorú som pripravila a na záver som prekvapila darčekom. Aj keď sa musím priznať že darčeky mi robia trochu problém, pretože sa neviem rozhodnúť ktorý by bol najvhodnejší a ktorý by najviac  potešil. Ale nakoniec sa mi aj tak podarí spraviť radosť(smiech).

Soňa Štefková: Darčekmi, ktoré som sama vyrobila. Všetky nejakým spôsobom pripomínali zážitky, ktoré sme spolu zažili.

Erika Kováčová: Na Valentína som svoju polovičku prekvapila plyšovým mackom  a srdiečkom. Bolo to pre neho milé prekvapenie. A mala som z toho veľmi dobrý pocit ako sa potešil. A pekne má macka pri sebe keď spinká  A to srdiečko som mu dala pre šťastie a vložila som mu ho do peňaženky aby sa nestratilo a zvyknem kontrolovať či ho tam má.Ale mám ho tam a dúfam, že ho nestratí.

Katarína Kočišová: Prekvapovať, samozrejme príjemne sa snažíme počas celého roka a nenechávame si príležitosti potešiť  jeden druhého výhradne na tento deň.

 

Aké najkrajšie rande ste zažili?

Mária Rakúsová: Nezabudnuteľné rande som zatiaľ nezažila , no vždy ma milo prekvapí návšteva galérie , divadla  či prechádzka v lese. Keďže som veľký gurmán dobré jedlo by malo byť samozrejmosťou .

Marína Georgievová: Moje najkrajšie rande? (smiech).  Tak na to si doteraz veľmi dobre spomínam. Bola to moja prvá láska a prvé rande. Stretli sme sa na pol ceste a privítali pusou na líčko. Keďže bol piatok tak sme si išli sadnúť do mesta na terasu  a potom sme išli spolu domov. ten večer bol veľmi príjemný a veľa sme sa nasmiali. Na rozlúčku padla aj naša prvá pusa.

Soňa Štefková: Spoločný koncert Lennyho Kravitza. Jeho hudbu sme spolu počúvali už dávno predtým a takmer všetky skladby v nás vyvolávali nejaké spomienky, takže o emócie nebola v ten večer núdza (smiech).

Erika Kováčová: Moje najkrajšie rande bolo, keď ma priateľ zobral na prechádzku do Žiarskej dolinky počas pekného slnečného dníčka. Bolo to pre nás veľmi príjemné, pretože prírodu máme obaja veľmi radi. Krásne sme si spríjemnili deň.

Katarína Kočišová:  Nezabudnuteľné prechádzky romantickými uličkami mestom lásky, Parížom.

Zdieľajte