V Košiciach odštartovali castingy na jubilejnú Miss 2005

Príprava finále Miss World 2004 beží na plné obrátky
11. novembra 2004
Predstavili sa finalistky MISS 2005
16. januára 2005
Príprava finále Miss World 2004 beží na plné obrátky
11. novembra 2004
Predstavili sa finalistky MISS 2005
16. januára 2005

Castingom v košickom hoteli Slovan sa začalo výberové kolo na jubilejný 10. ročník súťaže krásy MISS, ktorej slávnostné finále sa spolu s dekorovaním desiatej slovenskej kráľovnej krásy uskutoční v apríli budúceho roka. Odborná porota, v ktorej nechýba ani úradujúca Miss 2004 Mária Sándorová či Miss Slovensko 1997 Lucia Povrazníková, vyberie počas piatich castingov v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline, Nitre a Bratislave niekoľko desiatok adeptiek, z ktorých vzíde na neverejnom januárovom semifinále tucet finalistiek. Jedna z nich sa napokon stane desiatou slovenskou kráľovnou krásy. Každoročne sa do tejto prestížnej súťaže prihlási približne tisíc dievčat, ktoré musia spĺňať podmienky účasti. Tie sú rovnaké aj v jubilejnom ročníku: záujemkyne musia byť slobodné, bezdetné, musia mať slovenskú štátnu príslušnosť, výšku nad 170 cm a v deň konania finále súťaže musia byť vo veku od 18 do 24 rokov.

 pondelok  13.12.  13:00 – 17:00 hod.  Košice hotel Slovan
 utorok  14.12.  13:00 – 17:00 hod.  Banská Bystrica hotel Lux
 streda  15.12.  13:00 – 17:00 hod.  Žilina hotel Slovakia
 štvrtok  16.12.  13:00 – 17:00 hod.  Nitra PKO
 nedeľa  19.12.  10:00 – 15:00 hod.  Bratislava hotel Holiday Inn

Organizátori sa snažia vyjsť v ústrety aj adeptkám, ktoré písomnú prihlášku nestihli poslať v určenom termíne. V prípade, ak spĺňajú predpísané podmienky účasti v súťaži, môžu sa bez vopred zaslanej prihlášky zúčastniť priamo na castingu, ktorý im z termínového alebo geografického hľadiska najlepšie vyhovuje.
Výberové castingy sú jedinečnou príležitosťou pre všetky adeptky na účasť v súťaži Miss. Jednak sú jedinou možnosťou ako sa vôbec možno do súťaže o najkrajšiu Slovenku prezentovať, jednak predstavujú prvý kontakt dievčat s odborníkmi, ktorí sa na príprave projektu Miss podieľajú.

Ďalšou etapou súťaže MISS 2005 je komplexná príprava finalistiek, ktorá okrem individuálnej prípravy zahŕňa aj dve sústredenia. Tie sú zamerané najmä na pohybovú prípravu dievčat. Z pohľadu adeptiek na najkrajšiu Slovenku sa však najväčšiemu záujmu teší práca renomovaných odborníkov v oblasti kozmetiky, popredných vizážistov či kaderníkov. Napokon v súťaži krásy môže zohrať úlohu každý detail. V tomto období prebiehajú aj prvé skúšky kostýmov a doplnkov ako aj nácvik choreografie na finálový večer.

Záverečnou etapou projektu MISS 2005 je slávnostné finále v priamom televíznom prenose. Rovnako ako v minulých ročníkoch si aj súťaž MISS 2005 zachová exkluzivitu cenami pre víťazku. Okrem iného na ňu čaká aj ročná honorovaná zmluva s Produkčným domom FORZA na 1 milión korún, luxusný osobný automobil BMW radu 1 a exotický letecký zájazd. V hre sú aj ďalšie honorované zmluvy, ďalšie 2 osobné automobily BMW 1, exotické letecké zájazdy a mnoho ďalších hodnotných cien pre všetky úspešné finalistky spolu s postupovými nomináciami na medzinárodné súťaže krásy ako Miss World, Miss International či Miss Europe.


Generálnymi reklamnými partnermi MISS 2005 sú: WELLA – značka špičkovej vlasovej kozmetiky , BMW a módna kolekcia BMW lifestyle, cestovná kancelária Hydrotour a Drevodom Rajec – výroba zrubových domov. Hlavní reklamní partneri: Baťa, Reebok, hotel Holiday Inn a Air France. Mediálni partneri: televízia Markíza, Rádio Okey, Rádio Okey Top, denníky Nový čas a Šport, týždenníky Markíza a Slovenka, mesačníky Eva, Rebecca, Auto Magazín, Goldman, Miau a TASR.

Zdieľajte