Missky zažiarili na červenom koberci Let’s Dance

Novou MISS WORLD sa stala Češka Krystyna Pyszková
10. marca 2024
Najvyššia slovenská Miss Petra Siváková pocestuje na svetovú súťaž
11. júna 2024
Novou MISS WORLD sa stala Češka Krystyna Pyszková
10. marca 2024
Najvyššia slovenská Miss Petra Siváková pocestuje na svetovú súťaž
11. júna 2024

Víťazky súťaže Miss Slovensko 2023  žijú aktívnym spoločenským životom. Tentokrát sa spoločne kochali  a inšpirovali tanečným umením počas priameho prenosu televíznej show Let´s Dance.

Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová, vicemissky Petra Siváková a Sonja Kopčanová spolu s Miss Universe Slovakia Kingou Puhovou a  Sophiou Hrivňákovou Miss  Slovensko 2021  boli hosťami šiesteho kola veľkolepej tanečnej šou Let´s Dance a takto zažiarili na červenom koberci.  Užili si tak večer plný elegancie a tanca.

Daniela Vojtasová, Miss Slovensko 2023  si večer tentokrát výnimočne užila ako hosť z inej perspektívy, pretože ako profesionálna tanečnica  tancuje  v Let´s Dance pravidelne pod taktovkou známeho choreografa Miňa Kereša.   Na červenom koberci jej to mimoriadne pristalo  v elegantnej striebornej róbe z dielne návrhára ORVO. Daniela v uplynulých dňoch oslávila svoje 24. narodeniny a  oslávila ich skutočne netradičným spôsobom.  Ako svoj narodeninový darček si zvolila pomoc pre iného človeka. Vytvorila charitatívnu  narodeninovú zbierku  spolu s organizáciou Vagus,  v ktorej vyzbierala  až  1500 eur, ktoré venovala ako pomoc  pani Lydke, bezdomovkyni trpiacej rakovinou.  Ako uviedla Daniela na svojom instagramovom profile “Pani Lydka sa rozhodla, že sa pokúsi ukončiť svoje bezdomovectvo, čo sa jej pekne darilo. Potom však prišla rana. Bola jej na nový rok diagnostikovaná rakovina prsníka. Keďže sa mi blíži sviatok, mojim najväčším prianím je potešiť & podporiť niekoho iného. Preto sme s Vagusom vytvorili túto zbierku. Budem nesmierne šťastná, ak spoločne prispejeme- či už len hodnotou jednej kávy, ktorej sa dnes vzdáme alebo ľubovoľnou sumou. Link nájdete v mojom bio.“  Vyzbierané peniaze  od Daniely poputujú  onedlho na nákup parochne pre chorú pani Lydku.

Petra Siváková, Vicemiss Slovensko 2023 už počíta týždne a dni do odchodu na prestížnu svetovú súťaž  Miss Supranational 2024 . Už 15. ročník súťaže sa bude konať 6. júla v poľskom meste Nowy Sącz. Petra sa už aktívne venuje príprave na súťaž  a spolu so známym „Floral dizajnérom“ Robertom Bartolenom pracuje na návrhu unikátneho národného kostýmu pre súťaž.  Zdokonaľuje sa aj v angličtine  formou online výuky  v jazykovej škole The Bridge  a finišuje už aj s výberom vhodnej garderóby od  viacerých  slovenských návrhárov.  Zaujímavosťou je jej rozhodnutie zúčastniť sa talentovej súťaže v rámci Miss Supranational, preto  intenzívne trénuje hru na gitaru.

FOTO: Tibor Géci, archív TV Markíza

Zdieľajte