Kinga Puhová, Miss Universe Slovakia v súťaži Voice for Change na Miss Universe 2023

Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová venovala svoju výhru dievčatku s Downovým syndrómom
23. októbra 2023
Tri Slovenky, tri svetové súťaže, tri posolstvá a vízie. Víťazky Miss Slovensko idú do sveta.
26. októbra 2023
Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová venovala svoju výhru dievčatku s Downovým syndrómom
23. októbra 2023
Tri Slovenky, tri svetové súťaže, tri posolstvá a vízie. Víťazky Miss Slovensko idú do sveta.
26. októbra 2023

Heslo súťaže Miss Slovensko 2023, „Nehľadáme kráľovnú krásy, hľadáme osobnosť,“ jasne odzrkadľuje zmenu vo vnímaní krásy aj v celosvetových súťažiach. Už nie sme svedkami súťaží založených len na vizuálnom dojme, ale na osobnostných hodnotách a zmysle pre poslanie. Podobne, ako to vnímame u nás na Slovensku, aj Miss Universe už nie sú len o výzore a kráse. Dnes sú dievčatá, ktoré zastupujú svoje krajiny, skutočnými osobnosťami, ktoré oslovujú a inšpirujú mladé ženy po celom svete. Naša delegátka, Kinga Puhová, je jednou z takýchto osobností, a preto si zaslúži našu plnú podporu.

V spolupráci so skupinou CI Talks a Miss Universe sme svedkami historického momentu. Po prvýkrát bude na svetovom finále Miss Universe 2023 video súťaž s názvom „Voice for Change“ (Hlas pre zmenu). Táto inovatívna iniciatíva dáva súťažiacim a delegátkam príležitosť hovoriť o spoločenských problémoch a témach, ktoré majú pre ne osobný význam. Zároveň sa môžu stať ambasádormi pozitívnych zmien pre všetky ženy. Videá Miss Universe 2023 Voice for Change apelujú na 17 cieľov trvalo udržateľného rozvoja OSN. Tieto ciele predstavujú výzvu pre lepší svet do roku 2030.

Miss Universe 2023 „Voice for Change“ spojila krásu a poslanie. Delegátky z celého sveta sa spájajú, aby podporili pozitívnu zmenu. Ich cieľom je naštartovať zmeny, posilniť svoj hlas pre dosiahnutie cieľov, ktorým veria.

Kinga Puhová, Miss Universe Slovakia 2023 sa spojila s občianskym združením NIE RAKOVINE v boji proti rakovine prsníka. Aktívne sa angažuje v kampani #mirrorchallenge, ktorá propaguje myšlienku prevencie tohto ochorenia prostredníctvom samovyšetrenia. Aj jej video Voice for Change bude hodnotiť panel odborníkov, ktorí vyberú 10 videí, z ktorých tri postúpia do finále.

Hlasovaním môžete aj vy podporiť našu delegátku a myšlienku Voice for Change. Vaše hlasy pomôžu nielen podporiť Kingu Puhovú, ale aj občianske združenie NIE RAKOVINE v boji proti rakovine prsníka.

https://v.citalks.com/vfc/entries

https://v.citalks.com/vfc/

23-ročná Kinga Puhová je študentka tretieho ročníka francúzskej univerzity Univerzite Mod Spe Paris Central Europe v Bratislave, odbor Fashion Product Manažment v anglickom jazyku, pochádza z Dunajskej Stredy. Získala titul Miss Universe Slovakia 2023 počas júnového finále Miss Slovensko 2023. Tým získala možnosť súťažiť na 72. ročníku svetovej súťaže Miss Universe 2023, ktorého finále sa bude konať v latinskej Amerike v štáte Salvádor.

Podporte Kingu Puhovú a jej výzvu #mirrorchallenge zameranú na prevenciu rakoviny prsníka, hlasujte za jej video na Miss Universe 2023 Voice for Change. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá. Spoločne môžeme zmeniť svet k lepšiemu!

#72ndMISSUNIVERSE #VoiceForChange2023 #CITalks #Mouawad

Zdieľajte