Miss Slovensko 2023 si symbolicky prevzala kľúč od svojho nového bytu

Miss Slovensko si už užíva elegantnú jazdu v novej luxusnej DS 4
1. júla 2023
Slovenka predvedie na svetovej súťaži krásny novohradský kroj
11. júla 2023
Miss Slovensko si už užíva elegantnú jazdu v novej luxusnej DS 4
1. júla 2023
Slovenka predvedie na svetovej súťaži krásny novohradský kroj
11. júla 2023

Víťazka 27. ročníka súťaže Miss Slovensko Daniela Vojtasová si už pár dní po finále slávnostne prevzala kľúč od svojho nového apartmánu v bratislavskom Starom meste, v novom rezidenčnom projekte Kesselbauer. Elegantný zariadený byt s balkónom a parkovaním bude jej oázou pokoja počas nasledujúceho roku kraľovania.

,,Byt aj prostredie je nádherné, takže verím, že sa mi tu bude skvelo bývať“ povedala Daniela. Symbolický kľúč od nového bývania odovzdal Daniele majiteľ investičnej skupiny Proxenta Pavol Kožík a to priamo na pódiu po finále súťaže. Odovzdanie kľúčov od bytu sa uskutočnilo pár dní po finále z rúk marketingovej riaditeľky investičnej skupiny PROXENTA Moniky Hamed a architektky Veroniky Pekarčík „Apartmán pre víťazku Miss Slovensko 2023 sme zariadili v štýle, ktorý kombinuje moderné prvky s prvkami v glamour štýle. Príjemným akcentom je viedenský výplet, ktorý zaznamenáva v interiérovom dizajne veľký comeback,“ uviedla architektka Pekarčík.

Do nového bydliska ju sprevádzal riaditeľ súťaže Michael Kováčik.Hneď ako som otvorila dvere môjho nového apartmánu, som sa cítila ako princezná. Celý priestor je presvetlený, doplnený dizajnovými kúskami. Už teraz sa teším, ako pozvem všetkým mojich 11 priateliek z Miss Slovensko na prvú návštevu a kolaudačnú oslavu.“

Kesselbauer vyrástol v úplnom centre Starého Mesta, v tesnej blízkosti Prezidentského paláca. Svojím vzhľadom nenásilne nadväzuje na históriu a tradície lokality, v ktorej sa nachádza, zároveň však spĺňa najvyššie nároky kladené na súčasné bývanie. Vyrástol na mieste bývalej pekárne veľkopodnikateľa Alexandra Kesselbauera. Úctu k minulosti nesie nielen vo svojom názve, ale aj v obnove priečelia pôvodného meštianskeho domu. „Projekt je výnimočný svojou polohou v absolútnom centre mesta s nadštandardným vybavením a spĺňa tie najvyššie nároky kladené na súčasné bývanie. Skutočne je sa na čo tešiť,“ prezradil o projekte Pavol Kožík.

Proxenta má vo svojim portfóliu viacero úspešných developerských projektov. Pri ich výbere je vždy na prvom mieste lokalita. Lukratívne centrá miest alebo územie s mimoriadnou pridanou hodnotou ako je napríklad priame prepojenie s prírodou. Skupina je so svojimi projektami aktívna najmä v Bratislave, ale po úspechu v Nitre s ukončenými projektami Tabáň a Dúhové bývanie, chce byť ešte viac aktívna aj v regiónoch. Napríklad v centre Banskej Bystrice buduje novú modernú mestskú štvrť Rezidencie Slovenka, ktorá prinesie takmer 900 bytov. Investičný zámer prejavila aj v Trenčíne, kde plánuje postaviť doteraz najväčší rezidenčný projekt. „Nehnuteľnosti sú unikátny produkt. Sú krásne, hmatateľné, napĺňajú základnú ľudskú potrebu mať domov, a ak sú vo vhodnej lokalite, ich hodnota neustále rastie. Z dlhodobého hľadiska sú preto najstabilnejšie. Nestaviame len budovy. Budujeme domovy a vytvárame životný štýl,“ uzatvára Kožík.

FOTO: Daša Šimeková, Artur Koff, Peter Stas

Zdieľajte