Krásna, ale hlavne zdravá pleť

Interview s riaditeľom Michaelom Kováčikom
7. marca 2023
Šarm a etiketa v spoločnosti uľahčujú život a vnášajú sebavedomie
27. marca 2023
Interview s riaditeľom Michaelom Kováčikom
7. marca 2023
Šarm a etiketa v spoločnosti uľahčujú život a vnášajú sebavedomie
27. marca 2023

Starostlivosť o pleť je základným pilierom krásnej tváre. Preto už na februárom sústredení  všetkých dvanásť finalistiek navštívilo unikátnu bratislavskú kliniku Mazreku Medical.

Odborné konzultácie finalistkám poskytla zakladateľka kliniky doktorka MUDr. Merita Mazreku a počas celej prípravy súťaže miss im zabezpečuje podporu celý tím kliniky @mazrekumedical . Doktorka Mazreku, mimochodom tiež výnimočná mladá, elegantná dáma a osobnosť,  vybrala pre každú finalistku samostatne na mieru vyladené produkty pleťovej kozmetiky a neinvazívnu starostlivosť o pleť.

Na klinike využívajú vlastný prístup Ultimate Beauty Method™, ktorej základom je symetria, jemnocit a medicína. Vďaka UBM™ pomôžu  klientom odomknúť potenciál krásnej tváre, rozvinúť tú vonkajšiu, ale hlavne posilniť aj tú vnútornú o pocit sebavedomia a spokojnosti.

Podporou projektu Miss Slovensko chce klinika vyvrátiť mýtus, že ošetrenia estetickej medicíny sú určené pre dámy v zrelom veku na korekciu prejavov starnutia. Pre udržanie krásnej a zdravej pleti bez vrások je kľúčovou prevencia a cielená starostlivosť na mieru od mladého veku 20+.

Zdieľajte