Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu pokrstila nový sekt Hubert Grand

Júlia Ivanová odovzdala výťažok z esemeskového hlasovania EVA Miss Sympatia 2021
25. októbra 2021
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu odchádza na svetovú súťaž Miss World
12. novembra 2021
Júlia Ivanová odovzdala výťažok z esemeskového hlasovania EVA Miss Sympatia 2021
25. októbra 2021
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu odchádza na svetovú súťaž Miss World
12. novembra 2021

Jemná elegancia, ladné krivky, pastelové farby, iskra a sviežosť. Reč je nielen o krásnej Leone Novoberdaliu, Miss Slovensko 2020, ale aj o novom sekte Hubert Grand.  Spája ich jemnosť, ladnosť, štýl  a práve preto v spoločnosti HUBERT v Seredi na prelome novembra 2021 pokrstila Leona Novoberdaliu práve túto sviežu novinku.

Na novú kolekciu sektov Hubert Grand sa sypali sa voňavé lupene ruží, Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu im zaželala úspech a priazeň: „ Je mi cťou, že môžem byť pri krste nového sektu, verím že bude mať pred sebou mnoho úspešných rokov tak, ako aj táto značka. Chcem poďakovať za vašu priazeň a podporu  pri projekte  Miss Slovensko a myslím si, že práve Hubert si zaslúži to najlepšie a najkrajšie.

Spolu s Leonou pricestovali do Serede aj Miss Slovensko 2021  Sophia Hrivňáková , Vicemiss Slovensko 2021 Janka Vozárová a MISS HUBERT 2021 Gréta Sobeková, aby sa na vlastné oči mohli presvedčiť, ako zreje víno, ako vznikajú bublinky, ako to vonia pri výrobe sektu, či ako pomáha hudba pri jeho vyzrievaní. Mali možnosť spoznať, ako tie najkvalitnejšie sekty Hubert, doslova fľaška po fľaške prejdú rukami dlhoročných skúsených pracovníkov, ako sú tvorené dlhým a náročným  procesom, ale hlavne so skúsenosťou, citom a láskou, kým sa dostanú na pulty a do pohárov slovenských milovníkov  bubliniek.

 

Pri slávnostnom krste si krásne dámy spoločne pripili so zástupcami spoločnosti HUBERT generálnym riaditeľom Petrom Krúpom, enologičkou Ingrid Vajczikovou, ktorá sa osobne podieľala na vývoji a výrobe nových sektov a v spoločnosti ďalších  pracovníkov vinárstva Hubert.

Spojenie slovenskej ženskej krásy, súťaže Miss Slovensko a najprestížnejšej značky slovenských sektov HUBERT nie je náhodné.  Značka Hubert už dlhoročne spolupracuje a podporuje súťaže Miss  Slovensko. Lahodné bublinky v podobe kolekcie troch nových sektov Hubert Grand sú tiež inšpirované ženskou krásou. Tri pastelové farby na troch nových štýlových fľašiach plných zlatého šumivého moku sú ako stvorené pre oslavy, stretnutia a rôzne príležitosti na bublinky.  Ale pozor, sú vhodné nie len pre dámy, na svoje si prídu všetci aj pánski priaznivci bubliniek a kvalitného sektu.

Novinka  HUBERT Grand v podobe troch produktov: ružový Hubert Grand Rosé, zelený Grand Blank  a modrý Grand Zero Dosage -bez pridaného cukru, budú dostupné v predaji online už v novembri 2021 na e-shope: www.najnapoje.sk  a čoskoro i v slovenskom maloobchodnom predaji.

Na prehliadke vo vinárstve Hubert sprevádzala Missky aj influencerka a blogerka Mirka Dobišová známa ako Fashionspy.

Foto: Andrea Rybárová

Zdieľajte