Influencerku Fashionspy a finalistky Miss Slovensko 2021 spojili sociálne siete a sekt Hubert

Etiketa v bratislavskej Chez Balzac
19. mája 2021
Krásne finalistky Miss Slovensko 2021 ako múzy Lukáša Kimličku
28. mája 2021
Etiketa v bratislavskej Chez Balzac
19. mája 2021
Krásne finalistky Miss Slovensko 2021 ako múzy Lukáša Kimličku
28. mája 2021

Peter Stas | www.peterstas.com

 Byť krásna nestačí! To v kolotoči príprav na vlastnej koži zažíva každá z dvanástich finalistiek tohtoročného kola prestížnej súťaže MISS Slovensko.

Peter Stas | www.peterstas.com

Krása je dar, s ktorým sa treba naučiť pracovať. Keď si myslíte, že byť finalistkou súťaže MISS Slovensko je len o fotení sa a líčení, mýlite sa. Na ceste k titulu musia dievčatá získať veľa nových skúseností a vedomostí! Za to, čo dostali do vienka môžu poďakovať svojim rodičom. Na zvyšku musia zapracovať samé.

Médiá a sociálne siete a hlavne schopnosť odprezentovať sa v týchto zradných vodách často rozhodujú o tom, či si dievčatá získajú a udržia sympatie čitateľov, divákov a followerov na Instagrame.

Pre mnohé z nich je prezentácia v médiách a na sociálnych sieťach novou skúsenosťou.Z neznámych tvárí sa pred súťažou a najmä vo finálový večer takpovediac zo dňa na deň stanú ostro sledované osobnosti – a tým sa chybičky odpúšťajú o niečo ťažšie. Svoje o tom vie aj čerstvá finalistka súťaže SOWA (Social Award Slovakia) @fashionspy Mirka Dobiš, ktorá si na Instagrame vybudovala viac ako 60 – tisícovú základňu sledovateľov.

Svoje cenné skúsenosti odovzdala na základe pozvania a pod patronátom dlhoročného partnera súťaže – slovenského prémiového sektu Hubert L‘ Original v spolupráci s tímom odborníkov na PR a digital. Hubert, ako jedna z najstarších a najvýznamnejších firiem na Slovensku dobre vie, čo je to štýl, elegancia, krása ale aj zodpovednosť,  a preto chce v tomto smere edukovať aj budúce influencerky z radov finalistiek Miss.

Špeciálne školenie s názvom „Ako byť úspešnou influencerkou na sociálnych sieťach“ zožalo medzi finalistkami veľký úspech. Naučili sa, ako komunikovať a ako zodpovedne pracovať so svojou virtuálnou identitou.

Mirka Dobiš si zároveň splnila svoj dávny sen – ako sama hovorí, vždy chcela stáť medzi dvanástku missiek. To sa jej vďaka jej „influence“ na sociálnych sieťach a partnerovi súťaže Hubert L’Original podarilo.

To, ako sa dievčatá zhostia úlohy influenceriek budete môcť posúdiť už čoskoro v súťaži MISS Hubert 2021 na FB profile @HUBERTSEKT. Spolu s Hubert L‘ Original prajeme tohtoročným krásnym finalistkám Miss množstvo zážitkov, ktoré nikdy nevyšumia!

www.hubertsekt.sk  Okamihy, ktoré nikdy nevyšumia!

Foto: Peter Stas

Zdieľajte