Viktória Podmanická odovzdala výťažok z esemeskového hlasovania EVA Miss Sympatia 2020

Víťazky súťaže Miss Slovensko a Sila Poľany
23. septembra 2020
Víťazky Miss Slovensko 2020 v NUTRI FOOD PLAN
1. októbra 2020
Víťazky súťaže Miss Slovensko a Sila Poľany
23. septembra 2020
Víťazky Miss Slovensko 2020 v NUTRI FOOD PLAN
1. októbra 2020

Riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik a víťazka titulu EVA MISS Sympatia 2020 Viktória Podmanická slávnostne odovzdali symbolický šek na výťažok z esemeskového hlasovania neziskovej organizácii PLAMIENOK.

Sumou 4.500 eur tak projekt Miss Slovensko prispel na pokrytie základných nákladov a činnosť organizácie, ktorá nevyliečiteľne chorým a zomierajúcim deťom poskytuje domácu paliatívnu starostlivosť.  ,,Deťom a rodinám pomáhame bezplatne a peniažky použijeme na pokrytie základných nákladov a na to, aby sme mohli za deťmi a rodinami dochádzať domov. Na kúpu benzínu, liekov a špeciálneho zdravotníckeho materiálu. Všetkým, ktorí prispeli, ďakujeme,“ uviedla riaditeľka n.o. Plamienok, MUDr. Mária Jasenková

Organizácia je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva pre deti a ich rodiny. Vzdeláva tiež študentov, odborníkov a laickú verejnosť, aby sa kvalita detskej paliatívnej starostlivosti na Slovensku zlepšovala.

,,Som rád, že projekt MISS Slovensko mohol vďaka fanúšikom našich finalistiek opäť pomôcť. Urobíme všetko preto, aby sme v tom mohli pokračovať aj v budúcnosti,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý ešte v marci 2020 absolvoval s finalistkami aj stretnutie a prednášku o smútkovej terapii. ,,“Plamienok robí pre nevyliečiteľne choré deti skutočne veľmi veľa. Ale aj pre ľudí, ktorí stratili blízku osobu a nevedia sa s týmto smútkom a bolesťou vyrovnať. Bolo mi cťou stretnúť sa s pani Jasnekovou a ľuďmi, ktorí toto povolanie vykonávajú . Bol to skutočne silný zážitok,“ dodal.

,,Som nesmierne vďačná, že sme pomohli práve tejto organizácii. Pomohli sme jej všetci, ktorí sme sa zapojili do hlasovania. Plamienku želám pevné zdravie a veľa síl a energie,“ poďakovala sa za všetkých EVA Miss Sympatia 2020 Viktória Podmanická.

Zdieľajte