Víťazka Miss Slovensko si prevzala kľúč od nového bytu

Nový Hyundai i30 pre víťazku Miss Slovensko 2020
18. augusta 2020
Víťazky súťaže Miss Slovensko a Sila Poľany
23. septembra 2020
Nový Hyundai i30 pre víťazku Miss Slovensko 2020
18. augusta 2020
Víťazky súťaže Miss Slovensko a Sila Poľany
23. septembra 2020

Víťazka 25.ročníka súťaže Miss Slovensko Leona Novoberdaliu si v pondelok  17. augusta 2020 slávnostne prevzala kľúč od svojho nového 3-izbového bytu v rezidenčnom projekte Green Village v Dunajskej Lužnej. Veľkometrážny zariadený byt s balkónom a parkovaním bude jej oázou pokoja počas nasledujúceho roka kraľovania.

,,Veľmi si to vážim. Už sa teším, ako si z bytu urobím svoju oázu pokoja. Je krásny a keďže tu neďaleko bývala pred rokom aj Frederika Kurtulíková, viem, že sa tu býva veľmi dobre,,” povedala Leona, ktorej kľúče osobne odovzdal konateľ spoločnosti ISMONT Ivan Slíž.

So sťahovaním do nového bytu to nebude mať nová Miss Slovensko až také náročné. Je Bratislavčanka a jej predchádzajúce bydlisko u rodičov nie je až tak ďaleko. Do nového bydliska ju sprevádzali vicemissky Kristína Víglaská a Viktória Podmanická i riaditeľ súťaže Michael Kováčik, s ktorými si Leona štrngla ako s prvými.

Rezidenčný projekt Green Village predstavuje jedinečnú možnosť moderného a komfortného bývania v bytoch, ktoré sú výmerou o 15-20% väčšie a výhodnejšie ako konkurenčné byty v lokalite. Vybavenie a okolie poskytuje obyvateľom najvyšší stupeň komfortu. Navyše, súčasťou projektu je 1,5 ha park, ktorý je vybavený detskými ihriskami, lezeckou stenou, priestorom pre outdoor cvičenia, či grilovanie s priateľmi. Projekt svojou architektúrou a spoločnými parkovými priestormi dbá na svojich obyvateľov a vytvára všetky predpoklady pre budovanie komunity ľudí, ktorí majú podobné záujmy a životný štýl.

Leona Novoberdaliu vyhrala súťaž Miss Slovensko 2020 v polovici augusta. Finále odvysielala v priamom prenose TV JOJ.

Zdieľajte