Hlasovanie o titul MISS GOSH 2020 stále pokračuje

UPOZORNENIE: Hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia je dočasne zrušené
16. marca 2020
12 FINALISTIEK, IBA JEDNA MISS TOP KONDÍCIA
21. apríla 2020
UPOZORNENIE: Hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia je dočasne zrušené
16. marca 2020
12 FINALISTIEK, IBA JEDNA MISS TOP KONDÍCIA
21. apríla 2020

Zvoľte si najkrajšiu Slovenku spomedzi finálovej dvanástky MISS SLOVENSKO 2020, ktorá získa titul Miss GOSH. Aj vďaka vášmu hlasu, ktorý môžete prideliť svojej favoritke na internetovej stránke www.goshcosmetics.sk sa tento rok jedna z finalistiek bude tešiť z titulu, ktorý Gosh Copenhagen udeľuje už osem rokov. Víťazkami sa stali Karolína Chomisteková, Barbora Olejníková, Lujza Straková, Kristína Činčurová, Hanka Závodná, Katarína Očovanová a vlani Frederika Kurtulíková. Hlasovanie pokračuje aj napriek posunu finálového večera. Uzávierka hlasovania je naplánovaná na 22. apríla 2020 a víťazku vyhlásime počas finále, ktorého dátum oznámime hneď, ako sa bude dať. Jeden z hlasujúcich získa kurz sebalíčenia s hlavnou vizážistkou GOSH COPENHAGEN Veronikou Huťkovou. Súčasťou výhry je aj balíček dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN v hodnote € 150.

O zvýraznenie krásy dvanástich finalistiek súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2020 sa aj tento rok stará značka dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN. GOSH COPENHAGEN sa podieľa na úprave vizáže dievčat počas celej doby príprav súťaže, ako je oficiálne predstavenie finalistiek, oficiálne fotenia či natáčania upútaviek. O celkový dokonalý vzhľad finalistiek bude GOSH COPENHAGEN dbať aj počas veľkolepého finále.

 

Značka GOSH COPENHAGEN je dánska rodinná spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom dekoratívnej kozmetiky, produktmi starostlivosti o pleť, vlasovej a telovej starostlivosti. Prípravky GOSH COPENHAGEN sú vyrobené v Dánsku, čím zaručujú vysokú kvalitu, bez parfumácie a aj preto sú ideálne pre všetky typy pleti.
Značka neprestajne vyvíja nové prípravky pre zákazníčky, ktoré vedia, že sa dočkajú viac, ako len bežnej dekoratívnej starostlivosti. Aktuálne sa značka GOSH COPENHAGEN zapojila do projektu na čistenie svetových vôd Ocean Waste Plastic a spustila proces efektívnej recyklácie. Nie je jej ľahostajný dopad konzumného života
a ľudskej ignorancie k životnému prostrediu. Zo znečistených morí, oceánov, ako aj pláži a riek zbierajú plasty – dnes GOSH dokáže vyrobiť 900 gramov nových obalov z 1000 gramov vyzbieraných. Obaly produktov označené týmto znakom sú vyrobené z recyklovateľných plastov. Prvým takýmto produktom je make-up Dextreme Foundation Full Coverage – kde jeho balenie tvorí 40% OWP.

Vzrastajúci trend vegánstva, zohráva rolu aj vo vývoji trhu s kozmetikou. Vegánske skrášľujúce produkty nie sú určené len striktným vegánom – sú venované všetkým, kto sa chce prostredníctvom nich vyjadriť. Značka GOSH COPENHAGEN v súčasnosti vyrába už viac ako 70% vegánskych produktov. Inšpirujte sa a nechajte priestor vlastnej tvorivosti na ceste ku kráse s výrobkami GOSH COPENHAGEN.

Víťazka titulu Miss GOSH 2020 získa balíček výrobkov dánskej dekoratívnej kozmetiky GOSH COPENHAGEN od FAnn parfumérií v hodnote € 150.

 

Zdieľajte