Novou Miss World sa stala Jamajčanka. Miss Slovensko 2019 zabodovala v dvoch kategóriách

Finále svetovej súťaže MISS WORLD je už túto sobotu. Aké pocity má naša Frederika?
11. decembra 2019
Víťazka MISS SLOVENSKO 2020 získa na celý rok bývanie od spoločnosti ISMONT
17. decembra 2019
Finále svetovej súťaže MISS WORLD je už túto sobotu. Aké pocity má naša Frederika?
11. decembra 2019
Víťazka MISS SLOVENSKO 2020 získa na celý rok bývanie od spoločnosti ISMONT
17. decembra 2019

Víťazkou 69. ročníka súťaže Miss World sa stala 23-ročná študentka psychológie Toni-Ann Singh z Jamajky. Putovnú korunku jej počas finále svetovej súťaže v Londýne odovzdala jej predchodkyňa Vanessa Ponce.

„Som vďačná za túto príležitosť, ale zo všetkého najviac premýšľam o mojom ďalšom poslaní a som rada, že som dostala priestor i prostriedky na jeho vykonaní. Som pripravená na sebe pracovať. Teším sa,“ uviedla nová víťazka Miss World.

Finále Miss World uvádzal spevák Peter André a Miss World 2013 Megan Young. Špeciálnym tohtoročným číslom bolo vystúpenie jednotlivých delegátok s národnými tancami svojich krajín. Za mohutného potlesku publika tak bolo vidieť aspoň na pár sekúnd roztancovaný celý svet. Spoločne si všetky delegátky zaspievali aj tradičnú hymnu Miss World a číslom, vďaka ktorému tancovala celá sála bolo vystúpenie Petra Andreho s jeho niekdajším hitom Mysterious Girl. Čerešničkou na torte bola ale záverečná talkšou TOP 5 delegátok s anglickým moderátorom Pierce Morganom, ktorá sa dala prirovnať k rozhovorom slovenských finalistiek s Janom Krausom. Slovensko na Miss World zastupovala víťazka z roku 2019 Frederika Kurtulíková, ktorá uspela v čiastkových disciplínach. Či už to bola kategória Top Model, kde sa dostala do Top 40tky, alebo talentová disciplína, v ktorej sa prebojovala medzi 27 najlepších.

Frederiku Kurtulíkovú prišla do londýnskej ExCel Arény podporiť rodina i nový riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik. ,,Samotné finále bolo plné emócií. Je to večer, ktorý treba zažiť a verím, že sa pre víťazky stáva zážitkom na celý život. Frederika bola úžasná a krásne reprezentovala nielen našu súťaž, ale celú našu krajinu, za čo jej patrí veľká vďaka,“ povedal po skončení svetového finále.

 

 

Zdieľajte