BLÍŽI SA FINÁLE MISS SUPRANATIONAL 2019. Hrušovská zabodovala ako modelka

25 je nové číslo ročníka súťaže Miss Slovensko, ale aj vekovej hranice nových finalistiek
29. novembra 2019
Finále svetovej súťaže MISS WORLD je už túto sobotu. Aké pocity má naša Frederika?
11. decembra 2019
25 je nové číslo ročníka súťaže Miss Slovensko, ale aj vekovej hranice nových finalistiek
29. novembra 2019
Finále svetovej súťaže MISS WORLD je už túto sobotu. Aké pocity má naša Frederika?
11. decembra 2019
V piatok 6.decembra bude vyhlásená víťazka svetovej súťaže Miss Supranational 2019. Máme k nej blízko a dôvodom nie je len vzdialenosť Slovenska a Poľska, kde sa každoročne finále koná.  Práve na Miss Supranational bodovalo už niekoľko našich delegátok a v roku 2019 bola na našom finále aj samotná víťazka Valeria Vázquez Latorre.
V roku 2015 priniesla z Miss Supranational korunku Petra Denková, dnes už Sliacka. Najskôr uspela v čiastkových disciplínach, ako TOP Model a BEST Body a napokon pre Slovensko vybojovala titul Miss Supranational Europe.  Výborne sa darilo aj Lenke Tekeljakovej v roku 2016 a II.vicemiss 2017 Michaela Cmarkovej. V roku 2018 sa v TOP 20 umiestnila slovenská reprezentantka Katarína Očovanová.
Finále 11.ročníka sa blíži a už teraz sa tešíme našu Natáliu Hrušovskú, ktorá ako skúsená modelka uspela počas súťaže práve v kategórii Supra Model of the Year 2019. Tešíme sa ale aj na skvelú šou, ktorá sa uskutoční v Katoviciach, na jednom z najväčších pódií vôbec. Budeme tam, pretože podpora je dôležitá. Všetkých, takmer 90 dievčat z rôznych krajín sveta, ktoré sa mimochodom predtým vôbec nepoznali, má za sebou tri týždne každodennej prípravy.  Fotenia, nácviky choreografií či čiastkové súťaže, vrátane LIVE prenosov a rozhovorov z každej súťažiacej dostali to najlepšie. A hoci môže vyhrať len jedna, zaslúžili by si to všetky. Už teraz ale vedia,  že na tieto SUPRA dni v SUPRA klube žien 2019 nezabudnú. Našej Natálii Hrušovskej bola počas uplynulých dní najväčšou podporou delegátka Hana Vágnerová zo susednej republiky a súťaže Miss Czech Republic. Obidve si výborne rozumeli a veríme, že ich priateľstvo touto súťažou neskončilo. My im budeme držať palce.

P.S.Prezident Miss Supranational Gerhard Partzutka von Lipinski pred pár dňami okrem iného oznámil, že domovom novej Miss Supranational bude počas jej pobytu v Ázii Hotel Bangkok.

 

Zdieľajte