Trojnásobné ĎAKUJEM od Frederiky Kurtulíkovej pre Rajecké radosti

Odštartovalo prihlasovanie sa do 25.ročníka súťaže Miss Slovensko  
18. novembra 2019
Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková odcestovala na MISS WORLD
22. novembra 2019
Odštartovalo prihlasovanie sa do 25.ročníka súťaže Miss Slovensko  
18. novembra 2019
Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková odcestovala na MISS WORLD
22. novembra 2019

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková  sa počas svojej Miss misie zapája do rôznych benefičných a charitatívnych projektov. V tom vidí svoje poslanie. Jej pozornosť upútal projekt občianskeho združenia ART WITH BENEFITS, ktorý každý mesiac pomáha prostredníctvom špeciálneho hudobno-kulinárskeho večera Song for…rôznym neziskovým združeniam a ľuďom v núdzi. Organizuje ho speváčka Zuzana Frenová Malotová, s ktorou sa Frederika spoznala počas inej dobročinnej akcie. A slovo dalo slovo.

Novembrový koncert Song for Rajecké radosti bol určený na podporu neziskovej organizácie Áno pre život v Rajci, kde našlo svoje útočisko mnoho týraných žien a detí. Strach, smútok a bolesť tam premieňajú na radosť a nádej. V chránenej dielni Rajecké radosti pečú úžasné medovníky s vďakou, že sa v bezpečí môžu vrátiť do života. S odvahou a nádejou tam tvoria nové začiatky, nové domovy a nové radosti.  Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková vyslovila po koncerte 3-násobné ĎAKUJEM. Organizátorke večerov za skvelý nápad so srdcom, organizácii Áno pre život za bezpečnosť a zázemie, ktoré poskytujú a napokon organizácii Miss Slovensko, ktorá bude podujatia Song for…podporovať.

,,Nie je to len výnimočný koncert Zuzany, ktorá vie vďaka svojim pesničkám urobiť skvelú atmosféru. Je to stretnutie ľudí, ktorí sa doteraz vôbec nepoznali, ale jedno majú spoločné. Chcú pomôcť tam, kde je to potrebné. A pomoci nie je nikdy dosť,“ povedala po koncerte Frederika, ktorá spolu s ďalšími hosťami poslala ženám do Rajca svoj vlastnoručne napísaný  odkaz. A ich deťom aj symbolického Mikuláša v podobe ručne robených hrkálok od jej obľúbenej módnej značky Mola Design.

Decembrový večer Song for… bude opäť spojený so zážitkovou večerou v bratislavskej Globo restaurant and vine bar. Niekoľko vstupeniek je daných aj do predaja a celý bude venovaný trom dobročinným organizáciám. ,, Možnosť pomôcť je výsada z ktorej máme mať radosť.”

Foto: Lucia Cabajová

 

Zdieľajte