Ako má vyzerať videovizitka k prihláške do súťaže Miss Slovensko 2020?

Na svetové súťaže viezli naše dievčatá aj kus slovenského umenia
17. novembra 2019
Odštartovalo prihlasovanie sa do 25.ročníka súťaže Miss Slovensko  
18. novembra 2019
Na svetové súťaže viezli naše dievčatá aj kus slovenského umenia
17. novembra 2019
Odštartovalo prihlasovanie sa do 25.ročníka súťaže Miss Slovensko  
18. novembra 2019

Nemusíte chodiť kilometre na regionálny kasting, na postup do SEMIFINÁLE stačí, ak vyjadríte svoj záujem stať sa novou Miss Slovensko pomocou prihlasovacieho formulára s minimálne minútovou videovizitkou. Ako má vyzerať, čo v nej treba povedať? Je to celkom jednoduché.

Video, ktoré pripojíte k formuláru, nakrúcajte pri dennom svetle, pokojne na telefón. Svetla je síce čoraz menej, ale využite napríklad víkendovú pohodu. Dajte si záležať nielen na svojom výzore, ale aj na priestore, v ktorom sa točíte. Neporiadok v izbe či silný vietor pri hovorom slove nie sú ničím reprezentatívnym ? Vaša vizitka môže byť natočená ako selfie video, určite k tomu nepotrebujete celý televízny štáb.

Tu je 5 základných okruhov, ktoré by ste mali vo videovizitke POVEDAŤ:

  • Vaše meno a odkiaľ pochádzate
  • Prečo ste sa rozhodli prihlásiť do súťaže Miss Slovensko
  • Čo študujete, prípadne kde pracujete
  • Aké sú vaše záľuby, čim ste výnimočná
  • Čím Vás súťaž Miss Slovensko zaujala

Áno, treba sa aj v tomto prípade upraviť a pripraviť. Niet sa ale čoho obávať. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov nemusíte stáť medzi neznámymi dievčatami v rade na kastingu a v duchu si hovoriť – všetky sú lepšie ako ja. Hm…takéto pocity zažívalo 90 percent predchádzajúcich finalistiek i víťaziek:) A nebolo tomu tak. Verte si!

Snažte sa hovoriť čo najúprimnejšie a nezabudnite, že môžete byť jedinečná niečím, čo sa Vám osobne vôbec nezdá zaujímavé. A my hľadáme originálne dievčatá! Slovenky, ktoré majú odvahu, chcú sa ďalej učiť, vyznávajú zdravý životný štýl a vôbec pozitívny prístup k životu ako takému.

Semifinále sa uskutoční 19. januára 2020. Prihlášky však treba poslať čo najskôr, aby sme Vám stihli doručiť odpoveď a ďalšie indície:) Znie to trošku napínavo, ale pod indíciami myslíme presne časové pokyny, kedy bude treba do Bratislavy pricestovať a čo si treba priniesť.

Tešíme sa na Vás dievčatá!

Zdieľajte