Finále Miss International 2019 sa blíži. Ponesie sa v duchu tohtoročnej témy CHEER ALL WOMEN

Víťazky súťaže Miss Slovensko sa pripravujú na svetové súťaže.
23. októbra 2019
Na svetové súťaže viezli naše dievčatá aj kus slovenského umenia
17. novembra 2019
Víťazky súťaže Miss Slovensko sa pripravujú na svetové súťaže.
23. októbra 2019
Na svetové súťaže viezli naše dievčatá aj kus slovenského umenia
17. novembra 2019

Takmer tri týždne plné programu, do detailov naplánovaný každý deň a nádherná japonská pohostinnosť. Aj tak vyzeral 59. ročník svetovej súťaže Miss International, ktorej finále sa uskutoční v utorok, 12. novembra 2019 v Tokiu.

Slovensko tento rok zastupovala na medzinárodnej súťaži Alica Ondrášová z Unína, ktorá svoju cestu súťažou aktívne mapovala na svojich sociálnych sieťach. Áno, aj v tom sú svetové súťaže v súčasnosti úplne iné ako pred pár rokmi. Každá z delegátok je viditeľná, každá robí dobrú prezentáciu svojej krajine, ale je to aj naopak. Dievčatá propagujú japonský životný štýl, pohostinnosť a samozrejme aj viacerých reklamných partnerov, bez ktorých by sa takýto typ súťaže nezaobišiel. Všetko je však dobre rozdelené a nenásilné.

Alica Ondrášová bola na Miss International vybraná medzi dvadsiatku mladých žien, ktoré sa zúčastnili medzinárodného 5.ročníka Women’s Entrepreneurs Forum. To bolo stretnutím dievčat z mnohých krajín a úspešných japonských podnikateliek. Zároveň každá zo zúčastnených dám mala príhovor na tému šťastie žien v angličtine. Aj tu Alica využila svoje konverzácie z jazykovej školy The Bridge, ktoré pred odchodom na svetovú súťaž absolvovala.

Na svetovej súťaži Slovenka zaujala aj krásnym národným kostýmom, ktorým bol kroj z jej rodnej obce Unín. So slovenskou láskavosťou zase priniesla svojim kolegyniam v súťaži aj darčeky v podobne ručne vyšívaných brošní, ktoré jej na svetovú súťaž pripravilo Ústredie ľudovej umeleckej výroby (ÚĽUV).

Spolubývajúcou slovenskej delegátky bola počas celého pobytu reprezentantka z Rumunska. Výborne si však rozumela aj s ostatnými kolegyňami. Pomáhali si navzájom a o tejto spolupatričnosti bude aj záverečný, finálový večer. Témou celého ročníka, ako aj záverečného večera je slogan #CHEERALLWOMEN.

 

Zdieľajte