8 vecí, ktoré zažijete vďaka súťaži MISS SLOVENSKO 2018

5 základných okruhov, ktoré od vás čakáme vo videovizitke Miss Slovensko 2018
6. decembra 2017
Semifinále súťaže MISS SLOVENSKO sa blíži. Kto bude v porote a ako vyzerá predbežný harmonogram sústredení?
12. januára 2018
5 základných okruhov, ktoré od vás čakáme vo videovizitke Miss Slovensko 2018
6. decembra 2017
Semifinále súťaže MISS SLOVENSKO sa blíži. Kto bude v porote a ako vyzerá predbežný harmonogram sústredení?
12. januára 2018

Súťaž Miss Slovensko 2018 štartuje už o pár dní veľkým kastingovým semifinále, ktoré sa uskutoční 14. januára v Bratislave. Podmienkou je online prihláška, ktorú musia záujemkyne o postup vyplniť na stránke www.miss-slovensko.sk Týchto osem vecí môžete vďaka postupu reálne zažiť!

 

  1. Postup do TOP 12: Vďaka nemu budú minimálne vaši najbližší na každú z vás mimoriadne hrdí. Áno, aj keď sa to otcovi či priateľovi najskôr možno nemusí pozdávať, nakoniec bude aj on hrdý.
  2. Mediálny tréning: Postaviť sa pred kameru a pohotovo odpovedať na otázky novinárov či režiséra nie je vôbec jednoduché. Ale všetko sa dá. V súťaži Miss Slovensko sa o mediálne tréning postará moderátorka TV JOJ Alexandra Hinková a verte, že v roku 2017 pomohla každej jednej finalistke.
  3. Dovolenka snov s vlastným tímom: Celá finálová pocestuje po skončení súťaže na spoločnú dovolenku do Turecka. Tento rok sme sa priklonili k modelu, že pre tím býva najlepšie odísť na spoločnú dovolenku, keď už opadne celý stres.
  4. Top choreograf: Už niekoľko rokov je dvorným choreografom súťaže Miss Slovensko Peter Varady. Je obľúbeným členom projektu aj pre svoju trpezlivosť a trefné poznámky, ktoré si budete pamätať ešte dlhé roky. Počas sústredení Vás naučí správne držanie a reč tela na pódiu.
  5. Osobné poradenstvo: Finalistkám súťaže sú na všetkých oficiálnych akciách k dispozícii osobné vizážistky značky Gosh Copenhagen a kaderníci štúdia Pierot. Mimochodom, ich humor milujú tiež všetky súťažiace.
  6. Charita: Kto dostáva, mal byť aj dať. Súťaž Miss Slovensko bude aj tento rok spojená s charitatívnym projektom Srdce pre deti. Vlani sa vďaka hlasovaniu o titul EVA Miss Sympatia vyzbieralo viac ako 20 tisíc eur.
  7. Priamy prenos: Koľkokrát v živote zažiarite v priamom televíznom prenose? Vďaka súťaži Miss Slovensko zistíte, ako sa vyrába vaša dokrútka, za čo všetko je zodpovedná riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková či režisér Samuel Jaško.  Finálový večer Miss Slovensko 2018 bude aj tento rok vysielať TV JOJ a môže s ním byť spájané už navždy práve vaše meno a priezvisko.
  8. MISS WORLD – dostať sa na túto svetovú súťaž krásy sa dá len vďaka projektu Miss Slovensko. Všetky predchádzajúce víťazky by o svojom mesiaci na tejto súťaži vedeli hovoriť hodiny. Po rokoch sú to krásne spomienky a veľkým plusom je, že Slovensku sa v posledných rokoch na tejto pôde mimoriadne darí.

 

Zdieľajte