5 základných okruhov, ktoré od vás čakáme vo videovizitke Miss Slovensko 2018

Je tu nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO. Aké sú podmienky registrácie?
5. decembra 2017
8 vecí, ktoré zažijete vďaka súťaži MISS SLOVENSKO 2018
11. januára 2018
Je tu nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO. Aké sú podmienky registrácie?
5. decembra 2017
8 vecí, ktoré zažijete vďaka súťaži MISS SLOVENSKO 2018
11. januára 2018

Po dobrých skúsenostiach z minulého ročníka sme pristúpili opäť k online registrácii do ďalšieho         ročníka súťaže Miss Slovensko. Nemusíte chodiť kilometre na regionálny kasting, úplne postačí, ak vyjadríte svoj záujem stať sa novou Miss Slovensko pomocou prihlasovacieho formulára s krátkou videovizitkou. Ako má vyzerať? Je to celkom jednoduché.

Video, ktoré pripojíte k formuláru, nakrúcajte pri dennom svetle, pokojne na telefón. Svetla je síce počas zimy len krátko, ale využite napríklad víkendovú pohodu.

Tu je 5 základných okruhov, ktoré by ste mali vo videovizitke povedať:

  • Vaše meno a odkiaľ pochádzate
  • Prečo ste sa rozhodli prihlásiť do súťaže Miss Slovensko
  • Čo študujete, prípadne kde pracujete
  • Aké sú vaše záľuby
  •  Čím Vás súťaž Miss Slovensko zaujala

Áno, treba sa aj v tomto prípade upraviť a pripraviť. Veď nie je nič dôležitejšie ako prvý dojem, ktorý urobíte len raz. Na druhej strane sa však niet čoho obávať. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov nemusíte stáť medzi neznámymi dievčatami v rade na kastingu a v duchu si hovoriť – všetky sú lepšie ako ja. Hm…takéto pocity zažívalo 90 percent predchádzajúcich finalistiek i víťaziek:) A nebolo tomu tak. Verte si!

Snažte sa hovoriť čo najúprimnejšie a nezabudnite, že môžete byť jedinečná niečím čo sa Vám osobne vôbec nezdá zaujímavé. A my hľadáme originálne dievčatá! Slovenky, ktoré majú odvahu, chcú sa ďalej učiť, vyznávajú zdravý životný štýl a vôbec pozitívny prístup k životu ako takému.

Semifinále, ktoré sa uskutoční 14. januára, je stále otvorené. Prihlášky však treba poslať čo najskôr, aby sme Vám stihli doručiť odpoveď a ďalšie indície:) Znie to trošku napínavo, ale pod indíciami myslíme presne časové pokyny, kedy bude treba do Bratislavy pricestovať a čo si treba priniesť.

Tešíme sa na Vás dievčatá!

Zdieľajte