5 základných otázok, ktoré je treba zodpovedať vo videoprihláške Miss Slovensko

Tieto krásky to po prvom neúspechu nevzdali a do súťaže sa dostali
5. januára 2017
Pridaj sa k nám a staň sa novou Miss Slovensko!
5. januára 2017
Tieto krásky to po prvom neúspechu nevzdali a do súťaže sa dostali
5. januára 2017
Pridaj sa k nám a staň sa novou Miss Slovensko!
5. januára 2017

woman holding a clapper board

Nový spôsob prihlasovania sa do súťaže Miss Slovensko vyžaduje aj videoprihlášku, ktorá musí mať minimálne minútu. Tá nahrádza pohovor, ktorý dievčatá absolvovali pred kastingovou porotou. Nedalo sa však venovať všetkým, aj preto sme sa rozhodli pre tento spôsob prezentácia a dávame šancu každému povedať o sebe a svojej motivácii viac. Tu je 5 základných otázok, ktoré treba vo videu zodpovedať:

1 – Meno: Síce v dotazníku posielate ako prvé svoje meno, vždy je ale dobré sa aj osobne predstaviť

2 – Motivácia: V krátkosti porozprávajte o tom, čo Vás motivovalo prihlásiť sa do súťaže Miss Slovensko a čo od nej očakávate

3 – Záľuby: Čomu sa vo voľnom čase venujete. Porozprávajte o svojich záľubách, koníčkoch či talente (veľmi dôležitá súčasť svetovej súťaže Miss World)

4 – Čo o Vás hovoria iní: V čom ste podľa svojich rodičov a priateľov zaujímavá

5 – Najkrajší  zážitok v živote: V tomto bode sa môžete viac rozhovoriť a porozprávať svoj zážitok z detstva s rodičmi, spolužiakmi či kamarátkami.

P.S.

Všetky videovizitky sú interného charakteru a nebudú nikde zverejňované. Video musí mať minimálne 1 minútu. Maximálny čas ale nie je stanovený 🙂 Videovizitku je najlepšie poslať cez wetransfer a link potom uvediete do dotazníka, ktorý nájdete na: https://goo.gl/ostFlS

Zdieľajte