Súťaž Miss Slovensko má za sebou úspešný rok 2016

Nový ročník súťaže Miss Slovensko je tu. Prečítajte si o prvých novinkách!
28. decembra 2016
Prihlášky do súťaže Miss Slovensko 2017 a čo o nich ešte neviete
29. decembra 2016
Nový ročník súťaže Miss Slovensko je tu. Prečítajte si o prvých novinkách!
28. decembra 2016
Prihlášky do súťaže Miss Slovensko 2017 a čo o nich ešte neviete
29. decembra 2016

Povestná slovenská krása tento rok bodovala aj v zahraničí. Víťazky projektu Miss Slovensko 2016 sa v medzinárodných súťažiach umiestnili na priečkach, ktoré doteraz patrili väčšinou len krajinám s dlhoročnou tradíciou súťaží Miss.

Ako prvá úspešne zabodovala na Miss International prvá vicemiss Slovensko Michaela Meňkyová. Sestra bývalého úspešného modela a najkrajšieho muža sveta si z Tokia odniesla titul jedného z hlavných sponzorov tejto súťaže. O pár dní neskôr sa EVA Miss Sympatia a druhá vicemiss Slovensko 2016 Lenka Tekeljaková umiestnila v prvej desiatke najlepších na medzinárodnej súťaži Miss Supranational. Úspech tejto dvojice napokon korunovala ešte stále úradujúca Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, ktorá sa na svetovej súťaži Miss World dostala až do užšieho výberu a spomedzi 117 krajín skončila so šerpou Miss Slovakia v TOP 20.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková sa z úspechov svojich dievčat teší. ,,Som rada, že sme opäť pokročili aspoň malým krokom vpred a všetky úspechy našich dievčat beriem s pokorou. Bola to do veľkej miery ich zásluha. Do príprav dali všetko a v prípade medzinárodných súťaží to skutočne nie je málo. Verím, že sa nám v budúcnosti poradí podobné umiestnenia zopakovať, možno niekde aj prekonať,“ bilancuje uplynulé obdobie projektu Miss Slovensko jeho riaditeľka.

Každý nový rok prinesie ďalšie výzvy, ale aj poučenie z toho predchádzajúceho obdobia. Na to myslí aj Chomisteková pri prípravách 22.ročníka súťaže Miss Slovensko, ktoré sú už v plnom prúde. ,,Verím, že sa opäť prihlásia dievčatá, ktoré v prvom rade vytvoria dobrý kolektív a potom sa chopia šance dobre reprezentovať nielen seba, ale najmä Slovensko v zahraničí. Súťaž Miss Slovensko totiž nie je len o jednom večere,“ vraví s tým, že aj preto je jednou z podmienok nového ročníka motivačná  videovizitka. Termín uzávierky online prihlášok k novému ročníku súťaže Miss Slovensko  je 15. január. Keďže iná možnosť postupu ďalej nie je, Chomisteková verí, že sa už do konca tohto roka prihlásia dievčatá, ktoré nemajú problém s komunikáciou a po splnení svojho sna – Stať sa Miss Slovensko – skutočne túžia.

 

Zdieľajte