Prihlášky do súťaže Miss Slovensko 2017 a čo o nich ešte neviete

Súťaž Miss Slovensko má za sebou úspešný rok 2016
29. decembra 2016
Karolína Chomisteková: Dostala som šancu a posielam ju ďalej
31. decembra 2016
Súťaž Miss Slovensko má za sebou úspešný rok 2016
29. decembra 2016
Karolína Chomisteková: Dostala som šancu a posielam ju ďalej
31. decembra 2016

Zaregistrovať sa do súťaže Miss Slovensko nebolo nikdy jednoduchšie. Nemusíte chodiť kilometre na regionálny kasting, úplne postačí, ak vyjadríte svoj záujem stať sa novou Miss Slovensko pomocou prihlasovacieho formulára s krátkou videovizitkou. Ak ste videli film Stážista s Robertom de Nirom a Anne Hathaway, určite si pamätáte, že niečo podobné pred prijatím do fashion firmy natáčal aj hlavný predstaviteľ.  Vy to musíte zvládnuť ľavou zadnou.

Áno, treba sa aj v tomto prípade upraviť a pripraviť. Veď nie je nič dôležitejšie ako prvý dojem, ktorý urobíte len raz. Na druhej strane sa však niet čoho obávať. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov nemusíte stáť medzi neznámymi dievčatami v rade na kastingu a v duchu si hovoriť – všetky sú lepšie ako ja. Hm…takéto pocity zažívalo 90 percent predchádzajúcich finalistiek i víťaziek:) A nebolo tomu tak. Verte si!

Takže, v prvom rade si prečítajte 5 okruhov, ktoré treba v promo videu povedať (nájdete ich na tejto stránke), postavte oproti sebe telefón a za denného svetla porozprávajte niečo o sebe. Ak nechcete hovoriť sama so sebou, otázky vám podľa okruhov môže klásť kamarátka. Snažte sa ale hovoriť čo najúprimnejšie a nezabudnite, že môžete byť jedinečná niečím čo sa Vám osobne vôbec nezdá zaujímavé. A my hľadáme originálne dievčatá! Slovenky, ktoré majú odvahu, chcú sa ďalej učiť, vyznávajú zdravý životný štýl a vôbec pozitívny prístup k životu ako takému.

Semifinále, ktoré sa uskutoční 22. januára, je stále otvorené. Prihlášky však treba poslať už do 15.januára, aby sme Vám stihli doručiť odpoveď a ďalšie indície:) Znie to trošku napínavo, ale pod indíciami myslíme presne časové pokyny, kedy bude treba do Bratislavy pricestovať a čo si treba priniesť.

Tešíme sa na Vás dievčatá!

Zdieľajte