Exkluzívne fotenie pod vodou. Ako morské víly!

5 x narodeninová Kristína Činčurová – Ako ju vidia ľudia v jej najbližšom okolí
8. júla 2016
Veľká dovolenková FOTOGALÉRIA :)
20. júla 2016
5 x narodeninová Kristína Činčurová – Ako ju vidia ľudia v jej najbližšom okolí
8. júla 2016
Veľká dovolenková FOTOGALÉRIA :)
20. júla 2016

Lenka Tekeljaková

Ako morské víly! Aj keď v bazéne 🙂 Víťazky a exfinalistky súťaže Miss Slovensko 2016 sa počas nedávnej dovolenky v tureckom Beleku nechali nahovoriť na trošku netradičné a vopred neplánované fotenie. Nahovoriť je v tomto prípade trošku silné slovo, pretože po prvých záberoch by chcel takéto fotografie absolvovať každý ,,suchozemec“.  Všetky krásky išli pod hladinu s radosťou a zvedavosťou, neskôr pridali aj vlastné nápady, doplnky.  Zuzke a Ľubovi z LSZ Photography nahral pritom fakt, že krásny vilový bazén, bol sotva päť metrov od každej misskovskej vilky a vďaka prirodzenému ostrému svetlu nebola pod vodou nutná žiadna ďalšia technika. Okrem toho víly fotili v priam ukážkovo priezračnej vode.

 

 

 

 

 

 

Hoci sa pracovalo pod vodou dôležité bolo líčenie, o ktoré sa postarali Veronika a Mirka z Gosh Copenhagen Slovakia. Žiaden silný make-up, ale možno viac ako obvykle bolo dôležité zvýrazniť pery a oči našich krások. Voda totiž pohltila svoje. Ani kaderníci Julino a Pali z Pierotu nevyšli úplne naprázdno. Okrem inštruktáže, ako vydržať na dne bazéna čo najdlhšie (oni boli absolútne najlepší) sa postarali aj o dekorácie a jemnú úpravu vlasov. Tie síce zaplavila voda, ale sem-tam sa nejaká vlnka objavila. Fotenie nakoniec absolvovali všetky dievčatá, vrátane Miss Slovensko 2016 Kristíny Činčurovej. Nie všetkým sa však podarilo pod hladinou aj pózovať, preto ich fotografiu v albume nevidíte. Čoskoro by však malo pribudnúť video z tohto fotenia.

FOTO: LSZ PHOTOGRAPHY

Make-up: GOSH Copenhagen Slovakia

Styling: Pierot

Priestory. Rixos Premium Belek. Ďakujeme CK Hydrotour za túto krásnu cenu!

P.S. Keď ste sa už dostali na koniec tohto blogu, je tu jedna čerešnička na záver. Video z fotenia pod vodou, ktoré s fotografkou Petrou Áčovou, nakrúcali finalistky Miss Slovensko 2013. Pozrieť si ho môžete na : http://tivi.cas.sk/video/1718166/exkluzivne-podvodne-zabery-finalistiek-miss-slovensko-2013/

Zdieľajte