5 x narodeninová Kristína Činčurová – Ako ju vidia ľudia v jej najbližšom okolí

Krásky z Miss Slovensko si užívajú spoločnú dovolenku
1. júla 2016
Exkluzívne fotenie pod vodou. Ako morské víly!
18. júla 2016
Krásky z Miss Slovensko si užívajú spoločnú dovolenku
1. júla 2016
Exkluzívne fotenie pod vodou. Ako morské víly!
18. júla 2016

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová dnes oslavuje narodeniny. Pri tejto príležitosti sme poprosili ľudí z jej blízkeho okolia, aby nám o nej napísali pár slov.

Mama – Helena Činčurová: Odmalička sa rada parádila, skúšala si veci pred zrkadlom, kombinovala rôzne kúsky oblečenia (samozrejme aj moje). Nemala problém s vystupovaním, rada spievala a recitovala už od škôlky. Potom sa pridali ďalšie záujmy ako kreslenie, tanec a chvíľku aj basketbal. Kristínka je veľmi kreatívna a  cieľavedomá. To vidieť na všetkom, do čoho sa pustá. Najviac sa mi páči jej sklenená dóza s názvom Dreams. Nikdy som ju neotvorila, ale viem, že medzi tými zvitkami bola aj sen, ktorý práve prežíva. Počas príprav na Miss Slovensko som sledovala, ako mi dozrieva a mení sa na krásnu mladú dámu. Teším sa s ňou a jej krásny úsmev hovorí za všetko.

Brat – Martin Činčura: Je to úžasná sestra. Je úprimná a spravodlivá. Nebojí sa povedať vlastný názor. Keby ste sa ma pýtali na jej detstvo, tak prvé, čo mi napadne je, že si spomeniem aký krásny vzťah mala s našim bratom. Boli nerozlučná dvojica. Stále niečo vystrájali, vymýšľali, smiali sa a trávili spolu naozaj veľa času. Kristínka sa rada parádila odmalička. Keď mala asi 4 roky, tak si povedala, že je už dosť veľká na to, aby si spravila vlastný účes. Zobrala nožnice a za zatvorenými dverami sa pustila do práce. Výsledok samozrejme zodpovedal veku a praxi štvorročného kaderníka. Všetkých nás pobavila.  Vlásky ale dorástli a zmysel pre humor jej pretrval dodnes. Teším sa, že ju mám a mám ju veľmi rád.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko – Karolína Chomisteková: Kristína je síce veľmi mladé, ale šikovné a učenlivé dievča. Hoci po semifinále nepatrila hneď k  favoritkám, dokázala na sebe pracovať. Od začiatku bola vždy dochvíľna,  upravená, dobrosrdečná a  nemala problém s kolektívnymi akciami. Na druhej strane sa nebála prísť si po radu a priznať, že niečo nevie. Teším sa, ako zodpovedne celú prípravu zobrala.  Jej rodina, ktorá ju veľmi podporuje, si to zaslúži. Verím, že súťaž Miss Slovensko bol pre Kristínu dobrý nový štart do života a bude sa uberať ďalej tým správnym smerom.

Moderátorka – Alexandra Hinková: Kika? Keby som ju mala opísať jedným slovom, povedala by som slniečko! To dievča sa stále usmieva. Už na kastingu bolo jasné, že táto slečna musí byť vo finálovej dvanástke a jej výška ju predurčila k tomu, aby nosila číslo jeden. Pravdou je, že spočiatku som ju veľmi nevnímala. Možno práve preto, aká je – milá, srdečná, dochvíľna. No na prvej spoločnej prehliadke Miss Slovensko som si všimla, že sa  neuveriteľne podobá na inú našu topmodelku – Michaelu Kocianovú. A keď nám všetkým na sústredení upiekla palacinky, bolo jasné, že táto slečna má nie len tvár a postavu, ale aj povahu na to byť Miss Slovensko.

Kamarátka Táňa Volčuková: Talentovaná a kreatívna sú slová, ktoré Kike sadnú ako uliate. Už pred desiatimi rokmi, keď sme sa spoznali vďaka basketbalu, sme si dekorovali izby ručne výrobnými výrobkami, ktoré sme si samé zhotovili . Má cit pre módu a dobrý vkus. Taktiež si už ušila svoje prvé kúsky oblečenia. Venuje sa líčeniu a kresleniu. Je to človek, s ktorým sa nikdy nebudete nudiť a vždy prichádza s novými nápadmi. Za desať rokov som sa presvedčila, že Kika je naozaj dobrosrdečný človek, čo má určite po rodičoch! V dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť ozajstnú a úprimnú kamarátku, ktorou Kristínka naozaj je, a ja som veľmi rada, že ju mám!

 

 

Zdieľajte