Miss Slovensko podporila charitatívny Beh v lodičkách

Lujza Straková kmotrou projektu spoločnosti Hyundai pre novorodencov
6. júna 2015
Flower of Life podporila Miss Slovensko 2015 Lujza Straková i Karolína Chomisteková
8. júna 2015
Lujza Straková kmotrou projektu spoločnosti Hyundai pre novorodencov
6. júna 2015
Flower of Life podporila Miss Slovensko 2015 Lujza Straková i Karolína Chomisteková
8. júna 2015

To, že väčšina žien má slabosť pre vysoké topánky, je známa vec. V lodičkách s hriešne vysokým podpätkom sú mnohokrát schopné za deň nabehať aj niekoľko kilometrov. Na treťom ročníku EVA HIGH HEELS RUN, alias poriadne divokého Behu v lodičkách, ktorý mal charitatívny rozmer, sa zúčastnila aj Miss Slovensko 2015 Lujza Straková.

Poriadne divoká slovenská verzia vo svete obľúbeného charitatívneho Behu v lodičkách, na ktorej tento rok nechýbali ani muži, sa u nás uskutočnila už po tretí krát v spolupráci s obľúbeným ženským mesačníkom EVA. Nielen muži, ale aj ženy, Nákupné maniačky, čivavky, či ratlíci – v spolupráci s Nadáciou TV JOJ všetci spoločne bežali pre všetky ženy, ktoré sa v živote nabehajú, pretože im osud toho na plecia naložil viac ako nám ostatným. A napriek tomu nestrácajú zmysel pre humor!

Motivácia bola veľká! V lodičkách si páni mohli vybehať rovno 2 neodolateľné krásky. Hyundai i20 novej generácie na týždeň a sladký božtek od aktuálnej MISS Slovensko 2015 Lujzy Strakovej k tomu!

V celebritnej spoločnosti známych tvárí sa bežalo nielen pre dobrú vec, ale aj po nákupy v hodnote 3.000 EUR a ďalšie fantastické ceny. Víťazka si okrem poukážky na dokonalé nákupné orgie domov odniesla napríklad aj ročné predplatné časopisu EVA, či Hyundai i20 novej generácie na celý týždeň a s plnou nádržou.

Dámy v lodičkách, ktoré nezvíťazili si odniesli aspoň dobrý pocit, že svojou účasťou prispeli na dobrú vec. Výťažok z celej akcie vo výške 520 EUR totiž v spolupráci s Nadáciou TV JOJ poputoval do rúk pani Magdy, ktorá má štyri deti, a s láskou sa stará aj o malého Šimonka s Downovým syndrómom.

Zdieľajte