Flower of Life podporila Miss Slovensko 2015 Lujza Straková i Karolína Chomisteková

Miss Slovensko podporila charitatívny Beh v lodičkách
8. júna 2015
Móda v meste s Lujzou a Karolínou
3. júla 2015
Miss Slovensko podporila charitatívny Beh v lodičkách
8. júna 2015
Móda v meste s Lujzou a Karolínou
3. júla 2015

Aktuálna Miss Slovensko Lujza Straková nafotila kampaň pre charitatívny projekt Flower of Life, za ktorým stoja dizajnéri módnej značky Factory WTF. Výťažok z neho pomôže Domovu sociálnych služieb a špecializovanému zariadeniu Slniečko v Oščadnici.

,,Do Oščadnice chodíme s Milanom Švingálom už dlhšie a s deťmi a dospelými, ktorí tam žijú, sme vymysleli tieto kvety, aby sme získali prostriedky na obnovu ich domova. My im dodáme materiál, nastriháme ho a spolu s nimi tieto vyrobené kvety vyrobíme. Za výťažok si skrášlia priestory domova, ktorý je iný, ako by si možno niekto predstavoval. Je tam veľa pozitívnej energie,“ povedala dizajnérka Klementina Tomrecaj o ich charitatívnom zámere.

Každý tylový kvietok sa dá zakúpiť v e-shope WTF Factory a cena jedného sú 4 eura. Celý projekt podporí už o pár dní aj blížiaca sa módna prehliadka, ktorá sa uskutoční 26. júna v Žiline a jej súčasťou bude väčšina tohtoročných finalistiek Miss Slovensko.

,,S radosťou podporím charitatívny projekt ľudí, ktorých osobne poznám a viem, že čo povedia, to aj splnia. Modely Klementiny a Milana možno na niekoho pôsobia excentricky, ale je to veľmi milá a empatická dvojica, ktorá nemá problém pomôcť,“ povedala úradujúca Miss Slovensko Lujza Straková.

Klementína Tomecaj a Milan Švingál, tvoriaci pod značkou Factory WTF, už niekoľko rokov búrajú konvencie slovenskej módy a spolupracujú s mnohými slovenskými osobnosťami. Na 20. ročníku Miss Slovensko sa predstavili s celou vlastnou kolekciou, inšpirovanou princeznou ako takou a zožali veľký úspech.

Viac na www.factorywtf.sk

Zdieľajte