Miss GOSH Barbora Olejníková je prvou Miss s vlastnou vôňou

JOJ.SK – Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová včera odcestovala na Miss World
21. novembra 2014
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa začnú 22. januára
11. decembra 2014
JOJ.SK – Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová včera odcestovala na Miss World
21. novembra 2014
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa začnú 22. januára
11. decembra 2014

Po spustení úspešného projektu voľby vlastnej Miss GOSH v spolupráci s produkčným domom Forza, ktorý značka GOSH Cosmetics odštartovala v roku 2013, dánska spoločnosť teraz rozvíja myšlienku oceňovania krásy a uvádza debutovú vôňu Miss GOSH, venovanú aktuálnej kráľovnej krásy Miss GOSH 2014, Barbore Olejníkovej.

GOSH Cosmetics je oddaným tvorcom a nadšencom všetkého, čo sa týka krásy a skrášľovania. Svedčí o tom mimoriadny úspech značky na trhu dekoratívnej kozmetiky na celom svete, bohatá ponuka líčiacich produktov, neuveriteľná škála a pestrosť odtieňov vyvíjaných podľa najnovších módnych trendov, ako aj dôraz na kvalitu a bezpečnosť produktov vylepšovaním ich zloženia a uvádzania čoraz väčšieho počtu prípravkov bez parfumácie a parabénov.

Vďaka GOSH Cosmetics sa Barbora Olejníková stáva prvou slovenskou Miss s vlastnou vôňou.

Aká je debutová vôňa Miss GOSH?
Kvetinovo – ovocná, ľahko rozpoznateľná vôňa. Obohatená o trendy prvky, ktoré ženu skrášlia počas dní aj večerov, dodajú jej sebavedomie a stanú sa jej neoddeliteľnou súčasťou.

Jednoznačne vôňa, ktorá sa riadi mottom GOSH „Zanechajte dojem…”

Pyramída tónov
Hlava: bergamot, lupienky ruží a liči.
Srdce: frézia, konvalinka, ruža a cédrové drevo.
Základ: broskyňa, ambra a pižmo.

Miss GOSH je venovaná sebavedomej mladej dáme, ktorá rada púta pozornosť a túži vyniknúť v dave. Je to pravá dáma s otvorenou mysľou, vyberaným vkusom a moderným pohľadom na svet. Miss GOSH je parfum pre ženu, ktorá je jedinečná, sebavedomá a veľmi ženská.

Priezračný flakón evokuje eleganciu a ladnosť ženy. V jeho strede sa vyníma moderné logo vône Miss GOSH. Uzáver symbolizuje korunku krásy – ikonu ženského pôvabu a sily.

Vonkajšie balenie v príjemnej ružovej farbe so strieborným lemom pripomína luxusné zrkadlo – ktoré ženy odpradávna fascinuje a priťahuje. Vrchnú časť balenia zdobí korunka – dvojitý symbol. Je súčasťou loga parfumérií FAnn, kráľovstva vôní a krásy, a zároveň je symbolom prestížneho titulu Miss – najkrajšej z najkrajších.

Tvár vône
Tvárou kampane parfumu je mladá ambiciózna sebavedomá modelka z Košíc, Barbora Olejníková, Miss GOSH 2014. V okamihu, ako vôňu po prvý krát vyskúšala, ju zaujala: „Je pre mňa cťou, že som sa mohla stať tvárou kampane prvej vône Miss GOSH, ktorá bude v tomto roku exkluzívne uvedená na našom trhu. Miss GOSH na mňa pôsobí príjemne, elegantne a žensky. Myslím, že je to univerzálna vôňa na bežný deň, ale dokáže vyzdvihnúť krásu ženy aj na špeciálne príležitosti.“

 

Zdieľajte