Jedinečná možnosť zažiť atmosféru prestížnej súťaže MISS Slovensko 2014!

Prvá vicemiss Miss Slovensko 2013 reprezentuje v Tokiu
10. decembra 2013
Hľadanie novej MISS SLOVENSKO odštartuje 23. januára
8. januára 2014
Prvá vicemiss Miss Slovensko 2013 reprezentuje v Tokiu
10. decembra 2013
Hľadanie novej MISS SLOVENSKO odštartuje 23. januára
8. januára 2014

Starostlivosť o pleť a telo je neodmysliteľnou súčasťou života každej ženy, ktorá si chce zachovať svieži a mladistvý vzhľad pokožky. Práve prírodné výťažky z rastlín sú tajomstvom na krásu, zdravie a vitalitu. Vedia to aj odborníci, ktorí tvoria kompletné rady produktov kozmetiky Doliva. Vyznačuje sa obsahom výhradne najkvalitnejšieho panenského olivového oleja z Toskánska a ďalších starostlivo vybraných účinných naturálnych zložiek. Spojenie krásnych žien MISS Slovensko 2014 a prírodnej kozmetiky Doliva bolo preto len otázkou času. Navyše, zapojením sa do prebiehajúcej súťaže, môžu 3 výhercovia, na vlastnej koži, zažiť atmosféru sústredenia a oslňujúceho galavečera MISS Slovensko 2014.

Zdravá pokožka je krásna pokožka
Každý prípravok kozmetiky Doliva obsahuje panenský olivový olej „extra vergine“, ktorý má preukázané liečebné účinky na pokožku. Zelené zlato, ako sa olivový olej nazýva, je najvyššej kvality a je vyrobené zo zmesi olív pochádzajúcich z kontrolovaného zberu. Jedine tento vysokokvalitný olej je vhodnou zložkou pre inovatívny kozmetický rad prípravkov. Čisté prírodné účinné látky zabezpečujú neopakovateľný zážitok pre telo i dušu. Doliva nie je kozmetikou, ktorá ostáva len na povrchu. Fenoly v nej obsiahnuté prenikajú hlboko do pokožky a prirodzeným spôsobom účinkujú na živé bunky.

Súťaž Doliva a MISS Slovensko 2014
Snahou Doliva je prostredníctvom svojich prírodných produktov priniesť kúsok krásy a zdravie do domova každého zákazníka. Z tohto dôvodu sa pri príležitosti spojenia s MISS Slovensko 2014 pripravila Doliva neopakovateľnú možnosť pre všetkých! Každý zákazník, ktorý si do konca januára zakúpi akýkoľvek produkt značky Doliva a zaregistruje tento nákup prostredníctvom emailu či sms správy je zaradený do žrebovania.

Každý týždeň traja z registrovaných účastníkov vyhrávajú do konca januára kozmetické produkty Doliva. Navyše, vďaka spojeniu značky Doliva a MISS Slovensko 2014, získajú 3 výhercovia exkluzívnu hlavnú cenu – sústredenie s finalistkami MISS Slovensko 2014 a účasť na slávnostnom galavečere. Viac informácií na webovej stránke: www.dolivasutaz.sk Súťaž potrvá do 1.februára 2014.

Zdieľajte