Chomisteková online na zenskyweb.sk

Miss Slovensko v novom klipe kapely Walter Schnitzelsson
23. októbra 2013
Miss Slovensko na Bratislavských módnych dňoch
25. októbra 2013
Miss Slovensko v novom klipe kapely Walter Schnitzelsson
23. októbra 2013
Miss Slovensko na Bratislavských módnych dňoch
25. októbra 2013

Po prvý raz idem sama tak ďaleko z domova a na tak dlho. Pocity sú teda zmiešané, ale keďže som pozitívne naladený človek, verím, že všetko dobre dopadne,“ povedala Chomisteková pred svojím odchodom na Miss World. V medzinárodnej súťaži napokon skončila na krásnom 14-tom mieste, a tým dokázala, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na svete. Minulý týždeň predvádzala Karolína aj na Bratislavských módnych dňoch, kde si ju pre jej kvality vyžiadalo viacero módnych tvorcov. Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková bude pre vás oNLINE v stredu 23. októbra od 10.30 hod. Neváhajte a pošlite jej otázku!

Miroslava S.
Aky je to pocit zistit takuto uzasnu vec, som 14 najkrajsia zena svet

Ahoj, Mirka. Ďakujem za otázku, pocit je to určite perfektný, keď som sa ocitla v TOP 20-tke, veľmi som sa tešila… Keď som prišla do zákulisia po šou, dievčatá sa čudovali, prečo sa tak teším, keď som nič nevyhrala… 🙂

Tina, Trnava
Ahoj, gratulujem k úspechu na svetovej súťaži… ako bolo v exotike? Našla si si tam aj kamarátky? Pozdravujem, pa

Ahoj, Tinka. Na Bali som bola prvýkrát, bolo tam krásne, ale veľmi som si to neužila, lebo sme mali veľa povinností. Kamarátok som si našla veľmi veľa z rôznych častí sveta. Napríklad Stellah z Ugandy a Tao z Vietnamu.

Barbora, Trenčín
Čau, aký je tvoj recept na krásu? Držíš diéty, cvičíš? Tvoja farba vlasov je prírodná? Dik

Ahoj. Recept na krásu nemám, keď sa človek cíti dobre a spokojne, tak to z neho vyžaruje. Diéty určite nedržím, ale veľmi som si obľúbila cvičenia Bootcamp, ktoré mi pomáhajú udržiavať postavu. Používam iba šampóny na vlasy kvôli lesku, o moje vlasy sa starajú kaderníci z Pierotu (konkrétne Peťo).

Dano, Malacky
Si kočka, máš frajera? Aké typy chalanov sa ti páčia?

Ahoj, Danko. Ďakujem veľmi pekne za kompliment. Páčia sa mi muži s charizmou.

Dagmar, Sabinov
Pekný deň, aká bola Karolínka ako dieťa? Uvedomovali ste si, že ste krásna už v mladšom veku??? :

Ahoj, Dagmar. Podľa rodičov som bola tichšie dieťa, spokojné so všetkým. Nikdy som nevytŕčala z radu. To, či som pekná som si neuvedomovala. Mám staršiu sestru, ktorú som mala vždy za vzor krásy.

Biba
Aký je tvoj najtajnejší sen? Čo ešte chceš v živote dosiahnuť?

Tajné sny sa neprezrádzajú, lebo sa potom nevyplnia. Keďže teraz študujem podnikový manažment, chcela by som úspešne dokončiť školu. Mať rodinku a byť spokojná.

Peťo, L. Mikuláš
Išla by si na rande? Aká je tvoja predstava dokonalého večera?

Nikdy by som nešla na rande s človekom, ktorého nepoznám a nemám si čo s ním povedať. A predstava ideálneho večera – keď je pohoda a ľudia sa majú o čom rozprávať, to je dokonalý večer.

Linda, Vráble
Gratulujem ti k úspechu, Karolína 🙂 Čo ešte plánuješ stihnúť tento rok??? Držím päste, pa

Ďakujem ti veľmi pekne, LINDA. Do konca roka ma čaká ešte veľmi veľa povinností, či už z Miss alebo školských. Tento víkend ma čaká Fashion week a pomaly sa pripravujem do poroty na regionálne kastingy Miss Slovensko, ktoré začnú začiatkom roka.

Radka, Nitra
Ahoj, videla som fotky z Bratislavských modnych dni, co sa ti najlepšie predvadzalo, a čo ty najradšej nosis v sukromi??? Diki

Ahoj, Radka. Bratislavské módne dni som si veľmi užila, všetko sa mi predvádzalo veľmi dobre. Prvý deň som mala na sebe model od Libora Komosného a V. Kostkovej, ktorý by som si obliekla aj na bežné nosenie. Druhý deň som predvádzala pre viacerých návrhárov, s modelmi som bola veľmi spokojná. Opäť som sa stretla aj s Miškou Ľuptákovou, ktorá bola tento rok stylistka na Miss Slovensko a veľmi sa mi s ňou dobre spolupracovalo. V súkromí nosím najradšej veci, v ktorých sa cítim pohodlne. Preferujem športovú eleganciu.

Renata
Chcela by si na sebe niečo zmeniť? Je niečo, čo sa ti na sebe nepáči?

Ahoj, Renátka. Myslím, že my ženy máme večný problém so svojím vzhľadom. Určite sa u každého nájde niečo, čo by si na sebe predstavoval inak, ale ja si myslím, že všetko je tak ako má byť a nemali by sme to meniť, možno len nejako doladiť.

Peťa, RK
Ahoj, čo ty a láska? Túžiš po rodine alebo skôr uprednostníš kariéru???

Ahoj, Peťka. Mojím veľkým snom je mať veľkú rodinu. Možno je to tým, že pochádzam zo štyroch súrodencov a určite by som chcela mať také šťastné manželstvo ako majú moji rodičia. Dúfam, že sa mi to podarí.

Klaudia S.
Strasne som ti fandila, si najkrajsia Miss… ako si prezivala celu tu sutaz atd… poznas svoje miery? 😀

Ahoj, Klaudia. Vždy ma veľmi poteší, keď zistím, že mi niekto fandí. Súťaž Miss World bola veľmi náročná, vyčerpávajúca, ale bola som veľmi rada, že zastupujem SLovensko a snažila som si to tam užiť čo najviac. Mám odtiaľ veľmi veľa krásnych spomienok a momentov, už sa teším ako budem o tom rozprávať svojím vnúčatám. Áno, poznám svoje miery. 🙂

Zuzana, Piešťany
Ahoj, ako vníma rodina tvoj úspech? Ako to ovplyvnilo tvoj život???

Ahoj, Zuzi. Moja rodina ma vždy vo všetkom podporovala, a taktiež sa veľmi tešia, že sa mi na súťaži páčilo, a že som dosiahla taký úspech. Určite mám viac povinností, momentálne napríklad som si musela dať školu na ONLINE štúdium kvôli nedostatku času. Určite je väčšina tých zmien veľmi príjemná.

Eliška, Brezno
Kam sa chystáš ešte tento rok? Zuajimalo by ma ci skutocne existuju priatelstva medzi modelkami???

Ahoj, Elka, máš veľmi pekné meno. Moja sestra sa tak volá. 🙂 Tento rok nemám na pláne žiadnu cestu do zahraničia, čaká ma ešte veľmi veľa povinností, ktoré musím stihnúť do konca roka. Určite sa dá nájsť priateľky, mám veľmi veľa kamarátiek modeliek a vôbec to neovplyvňuje náš vzťah.

Hanka Bardičová
Nemám žiadnu otázku, len pozdravujem a želám veľa úspechov… nech si kazdy den taka usmiata 😀

Hanka, pozdravujem. Veľmi ma potešilo tvoje prianie. Taktiež ti želám veľa úspechov a nech máš pekný deň. 🙂

Milí čitatelia Ženského webu, ďakujem vám za veľmi príjemne strávenú chvíľku s vami, ďakujem za príjemné otázky a dúfam, že som vám odpovedala na všetko, čo ste chceli vedieť. Prajem vám pekný deň a nech sa vám darí.

www.zenskyweb.sk/miss-slovensko-karolina-chomistekova-bola-online

Zdieľajte