Krajčírová: Po návrate z Miss World dostala novú posteľ

Krajčírová: Nová Miss World si titul zaslúžila
19. augusta 2012
Dovolenka a´la Miss Slovensko
3. septembra 2012
Krajčírová: Nová Miss World si titul zaslúžila
19. augusta 2012
Dovolenka a´la Miss Slovensko
3. septembra 2012

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová sa po štyroch týždňoch vrátila z medzinárodnej súťaže krásy Miss World, ktorá sa tento rok uskutočnila vo Vnútornom Mongolsku.

Pre lepšiu pohodu a naberanie energie jej dnes v Bratislave zástupcovia spoločnosti Wellness Life odovzdali špeciálny darček – exkluzívnu wellness radu v hodnote 3 tisíc eur, ktorej súčasťou je aj posteľ s vlastným menom a logom súťaže Miss Slovensko. ,,Teším sa z nej a verím, že sa mi na nej bude spať ako v bavlnke,“ povedala krátko pre prevzatí tohtoročná kráľovná krásy, ktorá si sama vybrala farbu postele. ,,Nadšená som aj zo špeciálnych poťahov na vankúše s arómou zeleného čaju, ktoré sú krásne voňavé a bude sa na nich určite dobre zaspávať ,“ dodala. Okrem postele, špeciálneho 4D matracu zahŕňala wellness sada aj špeciálnu lôžkovinu, wellness terapiu, ale aj 20 kilogramov kryštálového kúpeľa Bohyne Afrodity. ,,Každý jeden produkt je špeciálne vyrobený na mieru a s menom Miss Slovensko Kristíny Krajčírovej,“ uviedol Jaroslav Gábor z Wellness Life.

Po návrate zo súťaže Miss World, ktorej sa tento rok zúčastnilo takmer 120 dievčat z rôznych krajín sveta, si chce Krajčírová hlavne oddýchnuť a zregenerovať sily. Okrem spánku na zdravej posteli si užije aj dovolenku vo Vysokých Tatrách.

Kristína Krajčírová vyhrala súťaž krásy Miss Slovensko, ktorú organizujú Produkčný dom Forza, Oklamčák Production a TV JOJ v apríli tohto roka.

Zdieľajte