Šebestová odcestovala na Miss World

Magdaléna Šebestová riaditeľkou súťaže Miss Slovensko
2. augusta 2012
Krajčírová: Nová Miss World si titul zaslúžila
19. augusta 2012
Magdaléna Šebestová riaditeľkou súťaže Miss Slovensko
2. augusta 2012
Krajčírová: Nová Miss World si titul zaslúžila
19. augusta 2012

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko 2012 Magdaléna Šebestová bude slovenskú delegátku na Miss World Kristínu Krajčírovú podporovať priamo v centre diania svetovej súťaže krásy.

Šebestová odcestovala do čínskej autonómnej oblasti Vnútorné Mongolsko  v nedeľu večer. ,,Viem, aké je dôležité, keď máte počas medzinárodného finále v hľadisku niekoho blízkeho. Keď som na Miss World súťažila ja, prišla ma podporiť Lucia Hablovičová a bolo to veľmi príjemné,“ povedala Šebestová, ktorá do centra diania odcestovala spolu s Alicou Hablovičovou z Produkčného domu Forza.

Okrem finálového večera absolvuje riaditeľka slovenskej súťaže krásy aj medzinárodné stretnutie držiteľov licencií Miss World. ,,Je to tradičné stretnutie, ktorého sa pravidelne účastní aj šéfka Miss World Julia Morley,“ dodala.

Šebestová pre Krajčírovú viezla ako darček šperky k finálovým šatám, ktoré zhotovil módny návrhár Lukáš Kimlička. Galaprogram Miss World, ktorý vyvrcholí korunováciou novej najkrajšej ženy sveta, sa uskutoční v sobotu 18. augusta v Ordose.

Zdieľajte